Sommarbilderna väller in

1 av 16 | Foto: Nicoletta Correnti
Jordgubbar kan användas till så mycket mer än att ätas. Tydligen.
OM AFTONBLADET

Aftonbladets satsning på sommarbilder pågår för fullt. Läsarna har skickat in foton på allt från badande kossor till bad i stuprännan.

Vi vill se vad du ser! Ladda ner vår nyhetsapp i Appstore eller Google Play för att själv få tillgång till Tipsa-tjänsten.

På Krusbärsvägen i Strängnäs har tre igelkottar fått aptit för en annorlunda föda – hundmat. I bildspelet ovan går det att bevittna festmåltiden.

Anneli Reppe är en av många läsare som har skickat in sommarbilder. "Dom smaskar nåt väldigt när dom äter", skriver hon till Aftonbladet.

Skicka bilder

Aftonbladet fortsätter sökandet efter läsarnas bästa bilder hela sommaren. Med vår tjänst Tipsa! som finns tillgänglig i vår vanliga nyhetsapp kan vi nå läsare i hela landet med lokala efterlysningar.

För att hålla dig ajour med var vi letar bilder och tips, ladda ner vår nyhetsapp! Ge gärna lite kort bakgrundsinformation till dina bilder, till exempel var bilderna är tagna.

Observera att ingen ersättning utgår för sommarbilderna.

Flera kontaktvägar

Du når alltid Aftonbladets redaktion direkt via nyhetsappen och Tipsa! Men du kan naturligtvis också ta kontakt med oss på flera sätt.
Mejl: [email protected]
SMS/MMS: 71000
Tipstelefon: 08-411 11 11
På webben: http://www.aftonbladet.se/tipsa

Vad ser du i sommar? Hör av dig till Aftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM