”Örebro är superbra på sommaren”

1 av 19 | Foto: Evelina Nylander
Evelina Nylander hade en underbar dag i Örebro med sol och bad.
OM AFTONBLADET

Det perfekta stället att spendera sommaren på är – Örebro.

Åtminstone om man får tro Evelina Nylander, en av många läsare som har skickat in härliga sommarbilder till Aftonbladet.

– Det är ett perfekt ställe för alla åldrar.

I sommar gör Aftonbladet ett nytt bildspel per dag med läsarbilder. Vi valde ut en av fotograferna och pratade närmare med Evelina Nylander, som skickade in en bild på kompisgänget i Örebro.

Bilden är tagen vid badplatsen Säbylund där Evelina, Alicia, Emilie, Matilda, Emelie och Ebba passade på att njuta av solen.

– Vi kollade väderprognosen dagen innan och den visade strålande sol. Väl där fick vi en idé om att ta lite bilder vilket resulterade i denna, säger Evelina Nylander.

Hur är Örebro på sommaren?

– Örebro är superbra på sommaren. Det finns alltid saker att göra, till exempel att åka till Säbylund. Perfekt ställe.

Vad ska du göra resten av sommaren?

– Jag ska ta det lugnt och kanske åka till min hemort Härnösand. Men inte före jag jobbat färdigt. Efter det har jag både pengar som jag tjänat in på jobbet, och tid för att göra vad jag vill.

Har du bilder du vill dela med dig av? Skicka in dem till Aftonbladet! Allra enklast är att ladda ner vår nyhetsapp i Appstore eller Google Play så får du tillgång till Tipsa-tjänsten. Observera att ingen ersättning utgår för bilderna.

Vad ser du i sommar? Hör av dig till Aftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM