Älg och rådjur fångade på kamera

Här är dagens bildskörd från läsarna

1 av 20 | Foto: Jessica Fridell
Jessica Fridell gick ut i trädgården för att se varför hunden betedde sig konstigt. Hon möttes av den här synen.
OM AFTONBLADET

Många läsare har uppmärksammat Aftonbladets kampanj om läsarbilder. I bildspelet ovan har vi bland annat flera bilder på närgångna älgar och rådjur.

Har du sett något oväntat, roligt eller spännande? Ladda ner vår nyhetsapp och dela med dig!

Kanske vågar sig älgarna fram för att jaktsäsongen ännu inte börjat. Eller så var det bara en tidsfråga innan någon av Aftonbladets uppmärksamma läsare fångade skogens kungar på bild.

Jessica Fridell märkte att hunden betedde sig konstigt. När hon gick ut i trädgården för att undersöka saken stod hon plötsligt öga mot öga med en älg.

Älgen kunde traska vidare, men inte före Jessica Fridell fångat den på kamera. Fotot syns tillsammans med många andra i bildspelet ovan.

Dela med dig

Aftonbladet söker nya läsarbilder varje dag – hela sommaren. Har du sett något roligt, vackert, spännande eller bara något som sticker ut? Använd vår Tipsa-tjänst och dela med dig av dina bilder!

Det smidigaste sättet att skicka in bilder på är genom vår vanliga nyhetsapp. Den finns tillgänglig i både Appstore och Google Play.

Lokala efterlysningar

Om du tillåter platstjänster i pushnotiser i din telefon kan vi skicka lokala nyheter och efterlysningar till dig.

Appen är givetvis gratis att ladda ner och drar minimalt med datatrafik.

Du kan läsa mer om hur du tipsar och skickar bilder här. Om du vill tipsa direkt på webben surfar du bara in på aftonbladet.se/tipsa.

Vad ser du i sommar? Hör av dig till Aftonbladet