Nyaste läsarbilderna – så bidrar du själv

1 av 101 | Foto: Caroline Wahlberg
Utsikt från Älgös skogar
OM AFTONBLADET

Här är de senaste bilderna från Aftonbladets läsare.

Vad ser du i sommar? Nya, sociala Aftonbladet storsatsar på att visa våra läsares bästa sommarfoton. Vi gör ett nytt bildspel varje dag.

Ladda ner vår nyhetsapp och skicka in dina egna alster!

Aftonbladets tjänst Tipsa! växer för varje dag. Tusentals läsare har laddat ner vår app till mobiltelefonen. Nu vill vi engagera ännu fler.

Har du sett något roligt, vackert, överraskande eller spännande? Skicka in dina bilder till Aftonbladet med Tipsa! och låt fler ta del av upplevelsen!

Redaktionen går igenom allt inskickat material och publicerar det bästa i ett bildspel varje dag.

Ladda ner app

Tjänsten Tipsa! finns enkelt tillgänglig i Aftonbladets vanliga nyhetsapp. Där kan du med några enkla knapptryckningar skicka iväg dina bilder. I appen kan du dessutom få upp en lista över aktuella efterlysningar.

Det går även att få lokala push-notiser som visas när vi söker bilder i närheten av dig. Funktionen går smidigt att starta och stänga av i mobilens inställningar.

Ladda ner vår nyhetsapp i Appstore eller Google Play så får du tillgång till Tipsa! Själva platstjänsten använder minimalt med datatrafik.

Dokumentera sommaren

Alla kan delta. I sommar kommer vi att söka bilder från större händelser som festivaler och idrottsevenemang. Men sommaren är ju också en bok på stranden, en solig balkong, ett retligt skyfall – och så mycket mer.

Våra läsare är en viktig del av vårt dagliga arbete. Tillsammans skapar vi nu ett samtidsdokument över sommaren 2013.

Vi behöver alltid lite information om bilderna. Bra saker att skicka med är namn på fotografen, var bilden är tagen och gärna en kort bakgrundsbeskrivning som vi kan använda i bildtexten.

Om vi är intresserade av din bild publiceras den på Tipsas sommarsajt, där du även hittar tidigare bildspel.

Flera kontaktvägar

Du når alltid Aftonbladets redaktion direkt via nyhetsappen och Tipsa! Men du kan naturligtvis också ta kontakt med oss på flera sätt.
Mejl: [email protected]
SMS/MMS: 71000
Tipstelefon: 08-411 11 11
På webben: http://www.aftonbladet.se/tipsa
Observera att ingen ersättning utgår för sommarbilderna.

Vad ser du i sommar? Hör av dig till Aftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM