Bildsuccén – över 500 foton publicerade nu

1 av 110 | Foto: Anisa
Härlig solnedgång i mysiga Landskrona
OM AFTONBLADET

Med dagens bildspel har Aftonbladet publicerat över 500 läsarbilder i sommar – men det ska bli många fler.

Vill du själv bidra till att dokumentera sommaren 2013? Ladda ner vår vanliga nyhetsapp till din telefon och använd den smidiga Tipsa-tjänsten!

Den 1 juli la Aftonbladet ut det första bildspelet med läsarnas finaste sommarfoton. Det blev tolv stycken den gången. Några dagar senare publicerades det första bildspelet med över 100 bilder.

Nu är vi sammanlagt uppe i över 500 plåtningar och inkorgen fylls varje dag. Hur många bilder kan vi nå i dag?

Så gör du

Du kanske redan i dag använder vår fiffiga nyhetsapp för att läsa om de senaste händelserna direkt på mobilen. Men visste du att samma app dessutom kan användas till att skicka in nyhetstips och bilder genom några snabba tryck?

Inuti Aftonbladets mobilapp klickar du på den röda knappen "Tipsa". Där kan du ta del av våra aktuella efterlysningar i listform eller på en karta. Att skicka in bilder och text är superenkelt. Tryck bara på "Skicka tips och bild".

Det går även att få lokala push-notiser som visas när vi söker bilder i närheten av dig. Funktionen går smidigt att starta och stänga av i mobilens inställningar.

Att tänka på

Vi behöver alltid lite information om bilderna. Bra saker att skicka med är namn på fotografen, var bilden är tagen och gärna en kort bakgrundsbeskrivning som vi kan använda i bildtexten.

Om vi är intresserade av din bild publiceras den på Tipsas sommarsajt, där du även hittar tidigare bildspel.

Du når alltid Aftonbladets redaktion direkt via nyhetsappen och Tipsa! Men du kan naturligtvis också ta kontakt med oss på flera sätt.
Mejl: [email protected]
SMS/MMS: 71000
Tipstelefon: 08-411 11 11
På webben: http://www.aftonbladet.se/tipsa
Observera att ingen ersättning utgår för sommarbilderna.

Vad ser du i sommar? Hör av dig till Aftonbladet