Experten Deutgen: ”Ypperligt tillfälle”

Hyllar vårens nya samlingsbox

Foto: Felipe Morales
NÖJE

Dansglädje till hela Sverige.

Nu hyllar dansbandsexperten Thomas Deutgen nya kompletta utgivningen.

– För dig som lyssnat i smyg och inte vågat ”komma ut” ur dansbandsgarderoben har du här ett ypperligt tillfälle att slå till, säger han.

Han blev rikskändis i SVT:s Dansbandskampen 2008. Thomas Deutgen är en av Sveriges verkliga dansbandskännare. Den entusiastiske experten omnämner Expressen och Aftonbladets gemensamma samling dansbandsmusik som helt unik i vår. Under tio veckor har du chans att köpa hela boxen med dina favoriter.

Vid första köpet får du dessutom en snygg samlarbox att samla alla tio skivor i.

Så här skriver Thomas Deutgen själv om samlingen:

”45-årsjubilerande Lasse Stefanz som är större än någonsin, kultförklarade Sven-Ingvars, ikonerna Vikingarna och veteranerna Streaplers är bara några exempel på vårens unika dansbandssamling.”

Dansa hemma

”För dig som lyssnat i smyg och inte vågat ”komma ut” ur dansbandsgarderoben har du här ett ypperligt tillfälle att slå till. Och är du redan frälst är ju saken klar!”

Med nya samlingen uppmanar han också folk att börja dansa hemma i vardagsrummen.

”Bugg, svängig foxtrot och sistadansen-tryckare, varje vecka får du en ny möjlighet att skapa din egen lövade loge hemma i vardagsrummet. Bjud upp mannen eller hustrun, eller varför inte göra slag i saken och bjuda in grannflickan på en bugg? Musiken har du här, men varmkorven får du stå för själv!”

ARTIKELN HANDLAR OM

Dansband