Rose-Marie, 52: Jag gick ner fem kilo med te - på några veckor

HÄLSA
Foto: MAGNUS TORLE
Namn: Rose-Marie Gamdrup Ålder: 52. Vikt före: 67. Vikt nu: 62.

Det brukar sägas att de sista kilona är de tuffaste. Men för Rose-Marie Gamdrup, 52, från Helsingborg var det enkelt. Med grönt te gick hon ner fem kilo på bara några veckor.

Fyra, fem kilos envis övervikt - vem har inte retat sig på det?

Åt precis som vanligt

Att bli av med dem utan att behöva springa på vare sig gym eller löpband låter som trolleri, men Rose-Marie Gamdrup intygar att det går.

Allt hon gjorde var att börja äta kapslar med grönt te-extrakt - och vips så var hon fem kilo lättare.

- Det gick fort, på bara några veckor. Det var de där sista fyra-fem kilona som är så jobbiga att få bort annars. Men jag gick ner och nu behåller jag vikten genom att äta kapslarna dagligen, säger hon.

- Jag åt precis som vanligt under tiden. Visserligen har jag aldrig frossat överdrivet mycket, men jag är rätt godissugen och har inga samvetskval om jag tar något onyttigt.

Rose-Marie började dock inte äta pillren för viktens skull. För henne var det bara en bonuseffekt. Det viktigaste var den allmänna hälsan.

Gör att magen mår bra

Rose-Marie har druckit grönt te i många år och när extraktet kom ut på marknaden tvekade hon inte att pröva.

- De innehåller antioxidanter som bryter ner fria radikaler och gör att magen mår helt perfekt. Framför allt får man en ökad energi. Jag känner skillnad med en gång om jag inte äter dem dagligen, säger hon.

Sara Milstead

ARTIKELN HANDLAR OM