13 kilo lättare - med pulver

Baiba, 25, testade nytt bantarmedel

1 av 2 | Foto: PRIVAT
före: 73 kilo Precis som många andra har Baiba Gore från Övre Kuivakangas i Lappland testat flera olika bantningskurer utan att lyckas gå ned i vikt. Innan hpn påbörjade sin kur med GR 2 Control vägde hon 73 kilo.
HÄLSA

Ännu ett bantningspulver.

Det var Baiba Gores första tanke.

Men hon tänkte om när kilona började rasa.

Baiba Gore, 25, från Övre Kuivakangas i Lappland kan inte längre ha på sig sina favoritbyxor i skinn.

Det gläder henne.

Baiba hade lidit av sin övervikt i flera år när hon en dag i somras bestämde sig. Kilona skulle bort.

Hon beredde sig på en tuff kamp.

– Jag har provat andra bantningskurer och försökt att ändra kost, men det har inte hjälpt. Nu gick jag ner 7,5 kilo på två veckor.

Normala måltider

I åtta veckor provade hon den nya bantningskuren GR 2 Control. Ett normalt mål mat om dagen kompletterades med två pulverdrycker och två fibertabletter före varje måltid. Sedan var hon tillbaka på sin normalvikt 60 kilo. 13 kilo lättare.

Det var en bekant som berättade om produkterna. Baiba var skeptisk. Hon tyckte det lät som ännu ett av alla dyra pulver och piller.

– Men det fungerade faktiskt för mig. Nu dricker jag lättmjölk och har bytt till ett lättare smör, annars äter jag nästan som vanligt.

Joakim Fagervall, 34, från Oskarshamn har inte nått sitt mål ännu. Men han är på god väg. När han började äta GR 2 Control stod vågen på 121 kilo.

– Det är som med alkoholism. Man måste komma underfund med att man är för fet och inte mår bra. Annars kan man inte bli botad.

7 kilo på en vecka

Joakim gick ner sju kilo, bara under första veckan. Det övertygade honom om att fortsätta. Sedan förra våren har han bytt klädstorlek tre fyra gånger.

– Jag mår mycket bättre nu. Och jag känner mig som en bättre pappa, jag har fått mer ork att leka med barnen.

Joakim åt GR 2 Control i åtta veckor. Han har successivt minskat doserna och i stället försökt ändra sina kostvanor. Nu äter han 5 gånger om dagen, motionerar och försöker hålla blodsockret på en jämn nivå hela tiden.

– Jag har gått ner ungefär 20 kilo sen jag började. Det ger en riktig kick och då är det lätt att hålla det.

Läs mer: http://www.gr2control.nu

Fatima Johansson

ARTIKELN HANDLAR OM