Caroline, 39: Jag gick ner sex kilo

HÄLSA

Sex kilo på två månader.

  Så mycket har 39-åriga Caroline Henriksson minskat i vikt med hjälp av det nya bantningspillret.

Foto: LINDA WIKSTRÖM
Inga nya vanor. I dag väger Caroline Henriksson 66 kilo. Med hjälp av naturmedlet har hon tappat sex kilo utan att ändra sina matvanor.

   Caroline Henriksson, som bor i Malmö, vägde 72 kilo för två månader sedan. Hon ville gärna gå ner i vikt men kände inte för att banta eller börja med en sträng kosthållning. Då tipsade en av hennes väninnor om det nya bantningspillret. Caroline var skeptisk och avfärdade det med ett skratt.

”Jag har ätit som vanligt”

  – Jag tror inte på naturmedel eller att sådana här piller ska fungera. Men när jag fick veta vad det innehöll tänkte jag att det kunde vara värt att testa, berättar hon.

  I två månader har hon ätit nio piller per dag, tre stycken femton minuter före varje måltid. I övrigt har hon ätit som vanligt, en balanserad kost med frukost, lunch och middag. Någon gång har hon slarvat och hoppat över någon måltid eller bytt ut den mot en smörgås. Men viktminskningen har ändå varit framgångsrik. Fram till i dag har hon gått ner drygt sex kilo.

  – Jag är faktiskt förvånad. Det har gått av sig själv och jag kan inte säga att jag har gjort något extra. Jag har ätit som vanligt och gått mina vanliga promenader.

  Tidigare har Caroline småätit en del mellan måltiderna, men den ovanan har hon lagt av med sedan hon började med tabletterna.

  – Jag har inte känt något sådant sug sedan jag började med pillret och jag blir även mätt fortare, berättar hon.

Läkaren: Det fungerar inte i längden

Malin Byström ([email protected])