Hur lång tid tog det att gå ner?

HÄLSA

Yvonne Phillips säger: Hej, nu är jag här och kan svara på era frågor.

Helena säger: Hej!Grattis!Hur lång tid tog det för dig att gå ner dina kilo?

Yvonne Phillips säger: Det tog 14 veckor. Jag gick ner 4 kilo första veckan. Det var nog för att jag hade ganska mycket övervikt. De övriga 13 veckorna gick jag ner något kilo i veckan.

Veronica säger: Jag har precis börjat min nedgång mot de rätta kilorna. 10kg är första målet. Vad är ditt största tips.

Yvonne Phillips säger: Ät mindre portioner. Ät mycket grönsaker och frukt, jag åt inte smörgåsar i början men nu äter jag det igen. Jag försöker att äta lite långsammare, men det är svårt.

Jenny säger: Hej Yvonne! Känner du att du fick ett stort städ från Viktklubben? Och i så fall, på vilket sätt?

Yvonne Phillips säger: Ja, jag tycker att det är det bästa som har hänt mig. Jag har varit inne och tittat varje dag. Andra program som Viktvätarna går man till en gång i veckan. I Dagboken i Viktklubben ser man direkt om man ätit för mycket och kan kompensera det med en promenad.

VK Lindsay säger: Jag har varit med sedan i våras (maj,), men inte gått ner alla mina kilon. jag har fyra kvar, har gått ner 7 kilo. Har du stått stilla och hur motiverade du dig att fortsätta iså fall? Jag har nästan tappat sugen...

Yvonne Phillips säger: Hej Lindsay! Jag låg stilla i vikten ett tag, men jag såg att midjan blev mindre. Jag har mätt mig med måttband och gått ner 10 cm i midjan. Det kan vara att dina muskler väger lite mer. Kolla om du blivit mindre i storlek.

Sigge säger: Jag tycker att det är svårt o banta. Du säger att du inte ens märkte att du bantade. Hur då? Åt du massor av motrötter eller vad gjorde du?

Yvonne Phillips säger: Näe. Jag åt vanligt men mindre portioner, och mer frukt och grönsaker. Jag lät bli kakor och glass, jag är väldigt förtjust i glass ;) idag äter jag lite glass. Jag har försökt att inte småäta. har jag småätit har jag ätit frukt. Jag har inte varit särskilt hungrig. Jag börjar morgonen med havregröt och frukt.

säger: Har du motionerat något och så fall hur?

Yvonne Phillips säger: Hej! Jag går stavgång två till tre gånger i veckan. Då går jag ut med några kompisar och går nästan 7 km varje gång.

Jenny säger: Hej Yvonne! Jag undrar vad din favoritmiddag är.

Yvonne Phillips säger: Hej Jenny! Min favoritmiddag är ceasarsallad. Jag är väldigt förtjust i kyckling. Men jag äter inte all dressing som är till salladen.

Helena säger: Har du gått upp något nu efter din viktminskning?

Yvonne Phillips säger: Näe. Inte alls. Jag har stått stilla. Jag har fortfarande 14 kilo kvar. Det gör inget att jag står stilla ett tag tycker jag, bara jag inte går upp.

Birgit säger: Hej Yvonne! Jag undrar om din omgivning ser dig på ett annorlunda sätt nu när du tappat några kilo?

Yvonne Phillips säger: Ja, det påpekar omgivningen hela tiden att jag harr. Jag har hört om många som inte får ordentlig respekt från omgivningen. men jag tror att jag gått ner för lite för att det ska märkas så tydligt. jag tror att man ofta är missnöjd med sig själv när man är så stor och då kanske det speglas på omgivningen.

Fiffi säger: Vad gör du när du får det där suget efter kakor, sötsaker eller annat?

Yvonne Phillips säger: Hej Fiffi. Jag äter någon frukt. Min favoritfrukt är banan. Jag har syndat jättemånga gånger men då kan jag gå lite längre på min motionsrunda. Det är svårt att låta bli godis om man har det hemma. Själv skyllde jag på att barnbarnen gillade glass, men det var jag som åt upp den när det fanns hemma ;)

bell säger: Vilket var/är ditt största mål: att gå ned i vikt eller behålla den nya vikten? Vilket fokuserade du mest på ?

Yvonne Phillips säger: Att behålla min nya vikt vill jag ju absolut göra. Jag ska aldrig mer gå upp!

Lina säger: Följde du viktklubbens recept till punkt och pricka?

Yvonne Phillips säger: Nej. Jag har ätit som vi brukar göra. Men jag har minskat på det som är onyttigt. Jag häller inte på så mycket såser när vi har det.

bell säger: Känner du att du får avstå från något speciellt med tanke på dina nya matvanor?

Yvonne Phillips säger: Hej igen Bell! Det är väl glass i så fall. Det tycker jag är så gott. Men jag äter inte det så mycket längre för det är ju inte bra. Nu när jag äter glass så mår jag nästan lite illa av att äta något som är så fett. Jag får till och med dåligt samvete när jag ätit glass men så tar jag nya tag nästa dag.

Moderator säger: Det var sista frågan, nu avslutar vi chattet. Tack Yvonne och alla som har ställt frågor! Ett sammandrag publiceras snart på aftonbladet.se.

Yvonne Phillips säger: Hej då! Det var jättekul att chatta med er. Tack för alla frågor och lycka till.

ARTIKELN HANDLAR OM