"Jag känner mig piggare och fräschare"

Hanan Oulanti chattade om hur hon gått ner i vikt med Viktklubben

HÄLSA

Hanan har gått ner fem kilo med Viktklubben. Hon chattade om hur hon gjort. Bland annat fick hon svara på vad hon ätit.

Hanan Oulanti säger: Hej alla! Nu är jag här så nu kan ni ställa frågor.

benke säger: hur många kilon ville du gå ner?

   Hanan Oulanti säger: Hej Benke. Jag vill gå ner åtta kilo och nu har jag gått ner sammanlagt sju kilo. När artikeln skrevs hade jag minskat fem.

Bullan säger: Hur har du gjort?

   Hanan Oulanti säger: Jag har tränat ganska flitigt och ätit nyttigt, följt tallriksmodellen. Jag tog bort sockret från kaffet och fikade inte så mycket. Jag tror att det att jag minskade på sockret gjorde mycket för vikten. Har jag ätit ute så har jag sett till att jag fått mer sallad och mindre av det feta.

heyyo säger: kan du ge några bra tips till motivation?

   Hanan Oulanti säger: Hej! Det som motiverade mig var att jag blev 27 och jag tänkte att du är det dags. Jag ville inte se ut så här när jag fyller 30 utan vara någorlunda frisk och fräsch. Motivation handlar väl om hur mycket man vill gå ner, skaffa ett mål. Mitt mål var att gå ner innan jag blev 30 år.

Det är bäst att passa på innan man skaffar barn ;)

dodi säger: vad är din favoritmat? är det viktklubbsmat? vad består den av?

   Hanan Oulanti säger: Hej Dodi! På Viktklubben finns det en massa olika rätter, vissa saker har lite orientaliska eller asiatiska influenser. Det är min favoritmat. Men jag försöker att äta lite lättare och mindre såser och lite mer sallad.

Ankan säger: Har du helt slutat äta godis?

   Hanan Oulanti säger: Nej faktist inte. Vissa helger så köper jag lite gott att äta. Men jag skippar det på vardagar. Mitt favoritgodis är Ahlgrens bilar.

lumpan säger: Du såg ju smal ut på de förra bilderna, varför ville du gå ner?

   Hanan Oulanti säger: Hej! Gjorde jag det? Tack för komplimangen :) Det tyckte inte jag och vågen.

Jag ville komma i mina gamla kläder igen.

Maja säger: hur länge tog det för dig att gå ner 5 kilo?

   Hanan Oulanti säger: Hej Maja! Inte alls lång tid. Det gick på 2,5 månader. När jag började med Viktklubben gick jag ner 2 kilo på första veckan. Sedan tog jag det lite lugnare.

lina säger: är de mycket träning med viktklubben?

   Hanan Oulanti säger: Hej! Du får en egen profil där skriver du själv i vad du gillar att träna så får du varje dag ett träningstips på hur länge du ska träna och vad du ska träna. Du får välja på om du ska träna som nybörjare eller som att du tränat lite mer. Det är individuellt. Jag tränade mellan två och tre gånger enligt Viktklubbens schema.

Knatte säger: Hej. Du var så smal förut, men har du något tips om man vill tipsa någon att han kanske skulle tänka lite på vad han stoppar i munnen? Inte om att tvinga någon att banta, men att tipsa om att äta rätt.

   Hanan Oulanti säger: Hej, tack :) Det är svårt att säga till någon vad man får och inte får äta. Är man sambos kan man ju passa på att handla och laga nyttigare mat. Det är nog svårt om man inte väljer själv och är motiverad. Man kan också motivera genom att träna tillsammans.

ida säger: e du nöjd med din vikt nu?

   Hanan Oulanti säger: Hej Ida! Oh ja, det är jag. Jag känner mig fräschare än nånsin och jag har bara ett kilo kvar. Min pojkvän och min mamma har verkligen märkt skillnaden. Det är kul att ha roligare kläder och när jag speglar mig så känner jag mig mycket fräshare.

   Hanan Oulanti säger: hej då och tack för alla frågor! Lycka till ni som är med i Viktklubben!

ARTIKELN HANDLAR OM