Anette: Att be om mindre byxor var obeskrivligt

Tappade 34 kilo på ett år

1 av 2 | Foto: Privat
Före När Anette Janevald gick med i Viktklubb.se vägde hon 98 kg.
HÄLSA

Anette testade Viktklubb.se.

– Jag fick en kick direkt, det fungerade verkligen! Möjlig­heten att själv påverka sporrade mig. Jag kunde äta allt och tack vare dagboken hade jag ändå järnkoll på läget.

Under våren följde Anette programmet slaviskt. Hon skrev in allt hon åt och började motionera. Som mest 6 dagar i veckan, både styrka och kondition.

– Det var härligt med förändringen. Jag blev inte bara starkare utan också gladare för varje dag som gick. Jag trodde aldrig att gymmet kunde vara ett så trevligt ställe att vara på (skratt).

”Det var underbart”

Ett halvår senare nådde Anette sin dåvarande målvikt på 66 kilo. 32 kilo lättare kunde hon möta sommaren i figursydda kläder för första gången på många år.

– Det var underbart. Känslan av att be expediten om ett par byxor i mindre storlek var obeskrivlig!

I takt med att kilona försvann återvände orken och livsglädjen.

– Jag uppskattar livet igen och njuter av nuet. Det heter inte längre ”När jag blir smal, då ska jag ?”. Jag unnar mig massor av godsaker i vardagen men är noga med att skriva in allt i dagboken. Blir det för mycket kompenserar jag med extra träning.

– Jag är fortfarande medlem trots att jag har nått min målvikt på 63 kilo. Efter åratal av viktpendlande är det svårt att hitta balansen. Viktklubb.se ser till att jag håller mig på rätt spår.

Fakta: Anette Janevald

Anettes bästa tips:

Läs mer:

Ammi Bohlin ([email protected])