Ta med en sallad till stranden!
Fyra smala godingar från Tasteline
Sallad är godast på sommaren. Då är råvarorna som fräschast och allt smakar ljuvligt.
Pimpa gärna din nyttiga sallad med pinjenötter, rostade nötter, lite getost, feta eller något annat som du gillar.
Slösa med färska örter som basilika, timjan och bladpersilja. Det är vackert, gott och nyttigt.
Mia Troberg Elonq, dietist på Tasteline, svänger ihop härliga sommarsallader.
Bönsallad med tacofärs.
Lax på rödbetssallad med quinoa, spenat, fetaost och valnötter.
Lax på rödbetssallad med quinoa, spenat, fetaost och valnötter
Foto: Jurek Holzer
Matildas kycklingsallad med avokado, mozzarella och örtdressing.
Matildas kycklingsallad med avokado, mozzarella och örtdressing
Foto: Jonas Melchersson
Salami- och mozzarellasallad.
Mia Troberg Elonq