”Läsarna älskar oss”

Nina Jakobson, redaktör Wellness: Vi har verkligen lyckats

HÄLSA

På onsdag, den 18 maj, kommer nya numret av Wellness – tidningen läsarna älskar.

– Det verkar som att vi verkligen har lyckats med det vi vill: att inspirera och peppa folk att må bättre, säger Nina Jakobson, redaktör.

En succé Nina Jakobson och premiärnumret av Wellness som pryddes av Helena Seger. Nya numret finns i butik 18 maj.

Hur har responsen på första numret varit?

– Helt enorm! Jag har under mina 11 år på Aftonbladet aldrig varit med om varken att så många har hört av sig eller att alla varit så positiva, säger Nina Jakobson.

Har verkligen alla varit positiva?

– Okej, det var faktiskt en tjej reagerade på vårt språk och inte gillade att vi använde oss av engelska ord som wellness och cravings.

Kommer ni att ändra på språket?

–  Nej, vi har jobbat stenhårt med att hitta en bra ton och jag tror att majoriteten av våra läsare känner igen sig bättre i cravings än i begär.

Vad kommer man att kunna läsa om i nya numret?

– Oj, det är mycket. Allt från Mia Törnbloms och Helena Segers krönikor till löpteknik, heta sextips och hur du kan nå dina mål.

Och vad får man absolut inte missa?

– Om jag måste välja ett knäck så måste det bli Caroline Hougners briljanta artikel om alfahonor och hur vi kvinnor kan ta kontroll över vår stress. Den är måste-läsning!

Det här är Wellness

Wellness är Aftonbladets livsstilsmagasin. En månadstidning om hälsa ur ett helhetsperspektiv  – för kropp, själ och tanke. Innehållet är en blandning av träning, inre hälsa, mat och vikt, sex och relationer samt mode och skönhet.

– Med Wellness lämnar vi det traditionella synsättet att hälsa bara handlar om att hålla sig frisk och i fysisk form. Nu fokuserar vi på helheten som innebär att det kan vara lika viktigt att ta ett glas vin med bästa kompisen som att gå till gymmet. Vi vill att våra läsare ska unna sig att må bra, säger Nina Jakobson, redaktör för Wellness.
 Till tidningen knyts en grupp experter som ska ge läsarna vägledning på olika områden:

Annika Sjöö, träning

Mia Törnblom, inre hälsa

Linn Heed Ackerfeldt, sex och relationer

Petra Weiss, skönhet

Julia Fors, trender och kostråd
 

ARTIKELN HANDLAR OM