Unna dig att må bra!

I Wellness nummer 9 (i butik 17 september-14 oktober)

HÄLSA

Du vet väl att du kan få Wellness direkt i brevlådan tillsammans med lyxiga premier?

På omslaget: I en exklusiv intervju berättar Jennifer Aniston om hur hon trivs bättre på andra sidan 40-årsstrecket, varför hon älskar yoga och hur hon tar sig utanför sin bekvämlighetszon.

Därför älskar vi vår träning! Möt tre tjejer som hittat passionen i sin träning, ett av de bästa sätten att hålla motivationen på topp!

Stretch för löpare En rörlig och smidig kropp kan göra under för din löpning. Spana in coachens bästa stretchövningar som gör dig raskare i spåret.

Starta din skid­säsong – på hjul Det går att dra i gång vasalopps­träningen redan nu – på rullskidor. Varsågod: en hel nybörjarguide.

Bli din bästa vän Är du snäll mot andra men elak mot dig själv? Då är det är dags att du lär dig ett nytt ord – självmedkänsla – och hur du använder det.

Få chefen att lyssna Du behöver inte lyfta megafonen för att få bossen att spetsa öronen. Det finns enklare knep för att få över chefen på din sida.

Ät dig snygg Stäng badrumsskåpet och öppna skafferiet i stället. I köket hittar du skönhetsmedlen som gör dig vacker – inifrån och ut.

Jeansmode Sätter du baken främst? Föredrar du långbent? Kör du rakt eller kurvigt? Oavsett – vi har favorit­erna för alla jeansälskare!

Test: Nagellacks-borttagning Det finns removers som tar bort nagellacket utan att svida, torka ut och lukta illa.

Maten som bränner fett Näringsfysiologen och nya Wellness-bloggaren Fredrik Paulún tipsar om 15 livsmedel som ger förbränningen en skjuts.

Superladda dina smoothies Näringsbomba din smoothie med superfoods.

Snabba snabbisen Är tiden knapp men lusten stor? Spana in 10 snabba tips för en ångande het snabbis med älsklingen!

Zandra utvecklas Krönikören Zandra Lundberg har fått i uppdrag att förändra sin livsstil – i små Wellnessteg. Sjätte utmaningen: Balsammetoden.

Krönika av Mia Törnblom.

Smarriga recept!

Och så alla våra experter förstås  som ger svar på dina frågor om skönhet, träning, sex och hälsa.

Pris: 29 kr.

Gilla oss på Facebook!

FAKTA

Pssst!

Du vet väl att du kan läsa hela Wellness digitalt om du är Plus Permium-medlem? Klicka här!

WELLNESS