Onlinekurs: Total harmoni & balans

Ta chansen att leva ett stressfritt liv!

HÄLSA

Onlinekursen Total Harmoni & Balans passar dig som vill något av följande:

Få bort stressen i ditt liv

Fokusera på det viktiga, prioritera rätt

Sakta ned tempot i din vardag

Hitta lugnet i ditt liv

Förstå att världen inte vilar på din axlar

  Sova bra – bort med sömnproblemen!

Under 3 veckor kommer Raymond Ahlgren, författare och expert inom personlig utveckling, att dela med sig av sina välbeprövade och effektiva övningar som kommer ge dig en tillvaro utan stress. Gör som 1000 andra – minska stressen med Raymond.

JUST NU: 300 kr rabatt!

Det är enkelt att gå kursen. Klicka på Lyssna-knappen i mejlet för att lyssna på dagens avsnitt.

SÅ HÄR GÅR ONLINEKURSEN TILL:
1 mejl om dagen; klicka på knappen "Lyssna" i mejlet och koppla av i 5 minuter
Totalt 3 veckor
En kursstart per månad (alltid första måndagen i månaden)
Raymond guidar dig till övningar och tankesätt för ett liv utan stress
Få tillgång till forumet (endast för kursdeltagare)
Ställ frågor direkt till Raymond och få personlig respons i forumet
Låt en annan kursdeltagare vara din buddy – om du vill. Ni stöttar varann under kursens gång.

Till sist: Det finns inga 'måsten' i kursen – du väljer vad du vill göra!

Vad säger tidigare kursdeltagare?

”I mitt liv har jag gått fler kurser i personlig utveckling men ingen har gett mig så mycket som denna.”

Mia, 45, Stockholm

”När jag stod för valet om jag skulle hoppa på den här kursen hade jag en viss tvekan om jag mäktade med att pressa in en sak till i mitt liv. Jag är så glad och tacksam för att jag tog beslutet att hoppa på tåget. Valet ledde inte till mer stress i mitt liv utan det har lett till mer energi, harmoni och glädje i mitt liv.”

Lina, 28, Göteborg

”Jag är otroligt glad och tacksam att jag vågade gå kursen. Den har hjälpt mig komma till nya insikter och fått medvetenhet om vad jag verkligen vill i mitt liv. På riktigt!”

Elli, 38, Stockholm

Kursstart: 2 april

Sista anmälningsdag: 1 april

Kursen pågår i 3 veckor.

Just nu-pris: 495:- (Ord.pris 795:-)

    TID KVAR att anmäla dig:

             </p><p> </p><p align="center"><span class="abInteract"><u><a href="https://payment.schibsted.se/auth/start?client_id=5464b6c24cd8c0960a90435c&amp;redirect_uri=https%3A%2F%2Finrehalsa.wellness.se&amp;product_id=203086&amp;campaign_id=10855&amp;response_type=code&amp;flow=payment"><span class="abInteract"><a href="https://payment.schibsted.se/auth/start?client_id=5464b6c24cd8c0960a90435c&amp;redirect_uri=https%3A%2F%2Finrehalsa.wellness.se&amp;product_id=203086&amp;campaign_id=10855&amp;response_type=code&amp;flow=payment"><img alt="ANMÄL MIG TILL KURSEN" height="116" src="http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/20207439/365/normal/e3c9d1431b985/button_kursen.png" width="365" /></a></span></a></u></span></p><p align="left"><strong> </strong></p><p align="left"><strong>Kursledare är Raymond Ahlgren:</strong><img alt="_MG_9927x.jpg" id="_aaec574d-0efd-40b8-8c75-a5ccc1eb8d65" src="internal:/article/19993969" title="Raymond Ahlgren, certifierad coach" width="200" /></p><p align="left"> </p><ul><li><strong>Certifierad coach</strong></li><li><strong>10-årig erfarenhet</strong> av coachning inom personlig utveckling</li><li><strong>Tusentals</strong> människor har sett Raymonds föreläsningar – hundratals har blivit personligt coachade</li><li><strong>Regelbundet anlitad av företag</strong>, t.ex. Ericsson, PWC, Arbetsförmedlingen och flera kommuner.</li><li><strong>Blev mest lyssnade sommarprataren</strong> i P1 år 2008.<strong /></li></ul><p align="center"> </p><p align="center"> </p><p align="center">Vad händer när jag anmäler mig? Du får ett kvitto och ett välkomstmejl inom 1 h.</p><p align="center">Vi sätter igång kursen tillsammans vid nästa kursstart – då får du ditt första mejl!</p><p align="center"> </p><p align="center">Har du redan köpt en kurs, och behöver hjälp? <a href="http://support.ahttp://support.aftonbladet.se/categories/20074659-Wellness-kurser" title="Support">Support</a></p>

Wellness

ARTIKELN HANDLAR OM