PIGGT & FRÄSCHT

HÄLSA

Med hjälp av en rejält återfuktande mask trollar du bort stress och torra linjer på en kvart.

Här är Wellness absoluta favoriter!

DERMALOGICA

”Skin hydrating masque”

PRIS: 445 kronor/75 ml

SÅ FUNKAR DEN: Den här doftar fräscht! En geléfuktbomb som svalkar, lenar och gör underverk med knastrig hud. Perfekt om man stannat lite för länge i solen och behöver lugna huden lite. Huden känns som silke efteråt och lämnar en skyddande hinna utan att kännas fet.

BETYG:

DIOR

”Hydra life hydrating mask”

PRIS: 475 kronor/75

SÅ FUNKAR DEN: Sval, skön och krämig mask som kyler en trött hud. Känns lite aktiv på hud­en eftersom den stickar och pirrar en aning, men på ett bra sätt. Sjunker snabbt in och återfuktar bra men bästa effekten är att huden känns pigg och fast efteråt och får en fin lyster. Dryg kräm som räcker länge!

BETYG:

SENSAI

”Cellular performance hydrachange mask”

PRIS: 1 165 kronor/75 ml

SÅ FUNKAR DEN: Svalt och mjukt krämig med en doft av blommor.

Glider runt på huden men sjunker sedan in och gör den len och återfukt­ad, en känsla som håller i sig i flera dagar. Vill du ha mer fukt sover du med den.

BETYG:

BLISS

”Triple oxygen instant energizing mask”

PRIS: 495 kronor/100 ml

SÅ FUNKAR DEN: Den här ser ut som en vanlig tvål, men efter några sekunder förvandlas den till ett skummande, pirrande lödder. Huden blir makalöst genomfuktad och klar och känns ren som en nyponros efteråt med ett rejält glow. Perfekt som dagen efter-mask!

BETYG:

CLINIQUE

”Moisture surge overnight mask”

PRIS: 399 kronor/100 ml

SÅ FUNKAR DEN: Fantastiskt smidigt att kunna sova med sin ansiktsmask och effekten blir betydligt bättre än de flesta som man bara har en kvart! Känns klibb­ig, men det är det värt eftersom huden känns skön och pigg med fin lyster på morgonen. Är troligen torrisens bästa sovsällskap!

BETYG:

ARTIKELN HANDLAR OM