Kom i form på Hälsoresa

Långa, härliga och aktiva dagar!

För femte året i rad åker vi på Hälsoresan i maj och njuter av en veckas träning, inspirerande föreläsningar, sol och bad. Ny destination för i år är Algarvekusten i Portugal. Häng med du också! Vi åker den 8–15 maj.
HÄLSA

För femte året i rad åker vi på Hälsoresan i maj och njuter av en veckas träning, inspirerande föreläsningar, sol och bad. Ny destination för i år är Algarvekusten i Portugal. Häng med du också! Vi åker den 8–15 maj.

Annika Sjöö Vinnaren av Let’s dance 2009 kommer att leda dans- och aerobicspass.

Vi har inga måsten – bara långa sköna dagar med vänner, god mat och trevliga nöjen i ett behagligt klimat.

Du tränar så mycket du orkar och vill.

Vi vågar utlova optimala möjligheter och fantastiska omgivningar på Portugals natursköna Algarvekust, med dess underbara klimat och härliga stränder. Inom bekvämt avstånd från ditt boende finner du ett naturreservat med härliga stigar för promenader och löpning, en hela två mil lång fantastisk strand, tennisbanor, simanläggning samt ett 10-tal golfbanor. Segling, kanot och fiske är också populära aktiviteter och de stora naturreservaten uppskattas av fågelskådare och den naturintresserade.

Sevilla, Lissabon, Tavira, Ayamonte, Olhao, Faro, Sagres är några av de intressanta och sevärda städer du enkelt kan göra en dagsutflykt till.

Goodiebag

Alla deltagare kommer att få en välfylld och exklusiv goodiebag inför avresan.

Det kommer att bjudas på överraskningar på Arlanda och på planet ner till Portugal.

I år har vi med oss fler experter än någonsin. Vi har samlat Sveriges bästa tränings- och näringsexperter. Du kommer att kunna dansa med Annika Sjöö och Tobias Karlsson från Let’s dance, köra stenhård kombinationsträning med Martin Lidberg och gå på spännande kostföreläsningar med Fredrik Paulún. Det blir minst 10 pass om dagen för att du ska kunna välja hur hårt och hur mycket du vill träna. Du kommer att kunna välja mellan allt från yoga, dans och aerobics till intensivjympa, cirkelfys, core och kettlebellspass.

Vi följer med!

Annika Sjöö

Vinnaren av Let’s dance 2009 kommer att leda dans- och aerobicspass.

Martin Lidberg

Tidigare världsmästare i brottning som nu jobbar som hälsocoach. Han kommer att vara deltagarnas personliga tränare.

Fredrik Paulún
Sveriges mest kände näringsfysiolog och författare till böcker som ”Paulúns GI-månad” föreläser och finnas på plats för dina personliga frågor.

Tobias Karlsson

En av de mest populära dansarna i Let’s dance kommer att drilla deltagarna i dans.

ARTIKELN HANDLAR OM