Häng med på Hälsoresan

Träna, dansa och njut på trendiga Mallis

Stranden i Cala Millor.
HÄLSA

Här packar Aftonbladet Kropp & Hälsa väskorna för en skön vecka med sol, bad och träning.

Den 19–26 maj 2008 åkte vi till Mallorca tillsammans med tre experter för att dansa, träna och lära oss mer om kost och hälsa.

Häng med!

Cecilia Ehrling, Martin Lidberg och Fredrik Paulún hänger med på resan.

Tänk sol och salta bad. Tänk böljande vallmofält, grönskande olivlundar, hisnande berg och ljumma vindar.

Mixa det med shopping, spännande kultur, golf och tapasbarer så har du destinationen för nästa års Hälsoresa: Mallorca.

Strax intill det turkosblå Medelhavet, med den två kilometer långa sandstranden i Cala Millor ligger femstjärniga hotell Hipocampo Palace som en liten juvel inbäddat bland grönskande pinjeträd och palmer.

Det är hit du kan följa med Aftonbladet Kropp & Hälsa för en skön vecka i solen med mycket träning, kostråd och rolig dans!

Minnen för livet

2007 gick resan till Turkiet och vi hade med oss 50 underbara läsare. Det blev mycket skratt, stenhård träning, förtroliga samtal och minnen för livet!

Precis som då följer VM-medaljören i brottning Martin Lidberg med på resan för att leda sina specialdesignade träningspass. Med följer också dansaren Cecilia Ehrling som ska lära oss grunderna i dans och avkoppling med yoga. Nytillskottet för i år är näringsfysiologen Fredrik Paulún, författare och känd hälsoprofil med eget livsmedelsmärke, Paulúns Bara bra mat.

Tillsammans med våra tre experter kommer vi att ha en spännande vecka med mycket träning, roliga danser, god mat och intressanta föredrag.

Häng med du också!

Vi följer med dig på årets resa

Det här ingår

Hälsoresan 19-26 maj kostar totalt 11950 kr per person med:

Så bokar du

ARTIKELN HANDLAR OM