Grattis, NI har vunnit...!

Uppdaterad 2015-08-31 | Publicerad 2015-04-16

I vår har alla som har velat kunnat vara med och tävla om ett 3 månader långt, kostnadsfritt medlemsskap. Här är vinnarna.

Kim Fagerholm

Jag vill vinna eftersom jag måste få ordning på min kropp. 14 år med för mycket träning, för lite mat och fel näring gör att mina egna försök har misslyckats totalt. Fördelen med Viktklubb är att det är fokus på både mat och motion, något som jag har svårt att kombinera på egen hand.

Malin Forssell

Nu är det på tiden att få ett slut på jojobantningen med rätt tänk. Och då är Viktklubbs hälsosamma livsstil det självklara valet!

Johannes Edholm

Jag jobbar som dietist och vill hitta nya vägar att hjälpa mina patienter till de som behöver extra stöd utanför vården och själva kunna ha kontroll på sin diet.

Jessica Eriksson

Jag skulle vilja vinna ett medlemsskap för att få hjälp att orka med det aktiva live som min man och jag lever – och för att kunna fortsätta med det länge än.

Sofia Hansson

Hej! Jag är en småbarnsmamma med tre barn som har kört fast och behöver både inspiration och hjälp med att bli av med graviditetskilona. Är just nu den gamla klichén "har inte tid med mig själv” och har fått rejäl värk i kroppen, säkerligen på grund av extrakilona, och är alltid trött och deppig. Om jag vinner ska jag satsa allt för att gå ner i vikt och bli en piggare och gladare morsa!

MER INFO TILL VINNARNA

Grattis igen! Det enda ni behöver göra nu är att var och en registrera er med för- och efternamn på ett 3 månader långt medlemsskap, samt följa de instruktioner som följer i det vinnarmejl som även har skickats ut. Sedan är det bara att köra igång. Lycka till!

Följ ämnen i artikeln