Wellobe

Så får DU en egen blogg - helt gratis

Av: 

Sofia Yoo

WELLOBE

Dietisten: ”Att skriva dagbok ökar chanserna att gå ner i vikt”

Studier visar att dagboksskrivande kan hjälpa personer att gå ner i vikt. Så varför inte ta chansen att använda vår smarta bloggfunktion – eller att via våra bloggar – komma i kontakt med andra medlemmar i samma situation? Så här enkelt är det.

Ett av de mest effektiva hjälpmedlen för att gå ner i vikt är att anteckna vad och hur mycket man äter och rör på sig. Viktklubbs dietist Josefine Jonasson, menar nämligen att många som försöker gå ner i vikt gör det utan någon särskild plan.

– Genom att föra dagbok behåller du däremot fokus genom att hela tiden påminna dig själv om vad du håller på med och vad du prioriterar, säger hon.
Som medlem i Viktklubb är därför loggboken ett av de viktigaste hjälpmedlen, men du kan även starta en helt egen blogg – samt läsa andra medlemsbloggar för mer inspiration. Det gör det både roligare och enklare att gå ner i vikt.

Så enkelt är det

Det enda som krävs för att du ska komma igång med din nya blogg är ett aktiverat användarnamn på Mötesplatsen. Behöver du tips och råd om något? Berätta om en nytt spännande recept du har testat eller någon ny träningsform? Har du bara en dålig dag och vill skriva av dig? Eller har du uppnått ett nytt delmål du vill skryta lite om?
I princip är det endast din egen fantasi som sätter gränserna, så utnyttja den här möjligheten att komma i kontakt med tusentals andra medlemmar som sitter i exakt samma situation som dig...!
 

1. Välj fliken Mötesplats längs uppe i toppen.
2. Klicka sedan på underkategorin Bloggar.
3. Scrolla ett steg neråt och klicka på den röda knappen "Skriv blogginlägg".
4. Sedan är det bara att sätta igång!

Publisert: