Sunprime Waterfront ****

Publicerad 2015-10-21

Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden och den fina strandpromenaden i Playa de Palma. Närmare bestämt i Can Pastilla, en by som påminner om det gamla Mallorca, men med en modern touch. Här finns en båthamn och många trevliga restauranger, barer och butiker. Från hotellet tar det bara tio minuter att åka bil eller buss till Palma stad. Till flygplatsen tar det inte mer än fem minuter. Självklart ingår WiFi både här och på resten av hotellet.
Poolområdet på Sunprime Waterfront är något utöver det vanliga. Här kan du njuta av en magnifik havsutsikt, slå dig ned i en skön solsäng eller ta ett svalkande dopp i poolen. Föredrar du salta vågor finns det en liten strand och badvik precis nedanför hotellet, vill du ha en större strand är det bara att promenera ett hundratal meter, förbi den lilla småbåtshamnen.

Hotellfakta

Byggnadsår: 1965
Totalrenoverat: 2011/12
Antal rum: 191
Pool: Ja
Barnpool: Nej
Hiss: Ja
Bar: Ja
Poolbar: Nej
Restaurang: Ja
Minimarket: Enbart kiosk
Städdagar/vecka: 7
Lokalt centrum: 50 m
Strand/bad: 25 m
Internet: Ja

Rummen

Sunprime Waterfront erbjuder ett bekvämt semesterboende att längta efter. Här bor du i ett Prime Room med modern inredning i behagliga färger. Alla har balkong eller terrass, många har även havsutsikt. De har också kylskåp, hårtork, vattenkokare, badrock och annat praktiskt som du kan tänkas behöva när du är ledig och vill koppla av. Dubbelrum för 2 personer. Ca 18 m2/21-27 m2.

Rumskategorier
Prime Room 1 mindre rum (18 m2), balkong mot omgivningar
Prime Room 1 rum balkong mot omgivningar
Prime Room 1 rum stor terrass med havsutsikt*
Prime Room 1 rum balkong med havsutsikt
Prime Room 1 rum balkong högt upp med havsutsikt*
Prime Room 1 rum mindre rum liten balkong med begr havsutsikt
*Dessa två rumstyper ligger högst upp i hotellet och har det bästa läget, rummen har också tillgång hotellets takterrass vilket övriga rum inte har. Observera dock att många av våra träningspass är förlagda till denna takterrass vilket kan upplevas som störande. Eftersom alla som är med på resan är där för att träna så tror vi ändå att man upplever det som en tillgång att ha så nära till passen.

Det här ingår alltid i Prime Room:
– Luftkonditionering under sommaren*
– Litet kylskåp
– Vattenkokare
– Tv
– Hårtork
– Strykjärn och strykbräda
– Pool- och strandbadlakan
– WiFi
– Städning och diskning varje dag
– Badrock och tofflor
– Värdefack

*1/6-30/9 kl. 16.00-19.00 och 22.00-09.00 2015 och 13.00-09.00 2016

Adress

Sunprime Waterfront
Carrer dels Pins 15
07610 Can Pastilla
Telefon: +34 971 262 350
 

TILL BOKNINGEN  >>

<<  Tillbaka