Gå ner i vikt

NYHET! Föreläsningar med Mårten

Av: 

Denise Rosell

WELLOBE

En föreläsningsserie i 4 delar som bygger på Mårten Nyléns succé "Det sitter i leendet". Låt dig inspireras, få råd och praktiska verktyg direkt av Mårten – bara på Viktklubb!

Mårten är tillbaka! Efter förra årets succélansering av Mårtens träningsprogram här på Viktklubb har vi nu tagit fram en föreläsningsserie i fyra delar.

– Jag hoppas att ni genom dessa filmer ska hitta inspiration på er resa och få massor av bra tips och verktyg. Tiotusentals människor har över hela Sverige lyssnat på min föreläsning "Det sitter i leendet" och i denna serie har jag valt ut delar av den föreläsningen som jag hoppas ska motivera, inspirera och ge er handfasta råd och tips att ta med er på er resa. Och viktigast av allt är att man ska kunna må bra inifrån och ut och känna sig glad med leendet på rätt plats.
I den första filmen berättar Mårten om sig själv och vad han lärt sig av de 16 år han nu jobbat med att hjälpa människor att jobba med sig själv och sin hälsa. I det andra avsnittet ger Mårten råd och tips om hur du går från att vara en "imorgon människa" till att bli en "idag människa". Den tredje delen kretsar kring ämnet att må bra inifrån och ut och hur man prioriterar sig själv. Och i det fjärde och sista avsnittet dyker vi sedan djupt ner i de kraftfulla orden "Våga. Vilja. Förändra." och hur du ska tänka för att komma till förändringen.
Titta på föreläsningarna på viktklubb.se.

Inspiration och tips! Följ Mårten på Instagram: @martennylen

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Gå ner i vikt