Träning

Träna på Puls & Träning i 2 veckor – helt gratis!

Av: 

Denise Rosell

WELLOBE

Rörelse och aktivitet är en viktig komponent i ett hälsosamt liv. Därför är vi på Viktklubb mycket glada över att kunna presentera vår samarbetspartner Puls & Träning. Tillsammans tror vi på att den bästa träningen är den som blir av!
Just därför har vi tillsammans med Puls & Träning tagit fram två specialerbjudanden enbart till dig som är medlem i Viktklubb:
1) Träna gratis i 2 veckor*!
Under 2 veckor får du möjligheten att träna gratis på valfri lokal Puls & Träning anläggning.
2) Bli medlem direkt!
Är du redo att dra igång på riktigt? Då har vi tagit fram ett riktigt bra erbjudande på årskort (12 månader) till dig. 10% rabatt + fri inträdesavgift (värde 400 kr) när du tecknar ett lokalt årskort.
Vilka är Puls & Träning?
Puls & Träning är en träningskedja som grundades 2006. Det familjeägda företaget har idag 60 gym på 9 orter i Sverige och öppnar ständigt nya anläggningar runt om i Sverige. Puls & Tränings motto är att ”Att skapa träningsglädje för fler människor i en miljö nästan som hemma!”.
Deras gym har generösa öppettider (05-23 alla dagar i veckan) och på flera av deras anläggningar erbjuds gruppträning inom bland annat spinning, zumba, yoga, box och styrka.
Läs mer om Puls&Träning här  >>
Finns Puls&Träning där jag bor? Titta här  >>
Så här gör du för att nyttja erbjudandet:
2 veckor gratis!
Du som vill prova i 2 veckor, gå till https://www.pulsochtraning.se/erbjudande-viktklubb/ och klicka på ”Kundservice”, där fyller du i ett kontaktformulär. OBS! var noga med att välja vilket gym du vill testa, samt klicka i Medlemssupport som mottagare. När du fyller i dina kontaktuppgifter så anger du den e-postadress som du loggar in med på Viktklubb. I meddelandefältet skriver du ditt personnummer och din utdelningsadress samt anger koden: Viktklubb 2V.

Lokalt årskort
Om du är nöjd med provträningsperioden så kan du köpa ett lokalt årskort till rabatterat pris. Gå till https://www.pulsochtraning.se/erbjudande-viktklubb/ och klicka på ”Bli medlem” då kommer du till ett medlemsformulär. Där registrerar du dig som vanligt. På sista sidan skriver du in koden: Viktklubb 2015 i meddelandefältet. Din rabatt kommer då att korrigeras på det avtal som skickas till dig. På samma sätt som ovan, så registrerar du samma e-postadress som du gör när du loggar in på Viktklubb.

*Erbjudandet gäller när du köper och beställer på nätet, men du är varmt välkommen att komma in och provträna när det är öppet hus. Erbjudandet gäller endast en gång per kund och enbart dig som är ny medlem på Puls & Träning. Åldersgräns 18 år. OBS! Erbjudandet gäller EJ på Borgholm under juni, juli och augusti 2016.
 

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Träning