Varför har jag aldrig kollat in korta killar?

RELATIONER
Krönikör:Belinda Olsson, 26, är journalist och redaktör för boken Fittstim.

' Vid ett långbord satt ett gäng unga killar med vattenkammat hår och pappas pengar i fickan och de köpte fem champagneflaskor för 1000 kronor styck och betedde sig som om de ägde världen för så har de blivit uppfostrade och de var fulla och kletade på tjejerna bredvid och tjejerna bara log och drack av champagnen och smackade med läpparna för att känna om de hade läppstift kvar.

Vid ett annat bord satt några killar som tagit sig förbi de elaka vakterna och som inte verkade ha råd med champagne och inte hade märkeskläder eller guldkort och de var säkert schyssta killar men de log mot tjejer som inte log tillbaka.

Jag slår på teven och en hiphopartist står i ett hav av halvnakna brudar och hans guldkedjor dinglar och han är mäktig och kan få vem han vill och i ett magasin intervjuas gubben Hugh Heffner (playboykungen) som må vara hur skruttig som helst men är rik och mäktig och därför har tre (!) unga snygga flickvänner.

Det är inte konstigt om en del killar blir bittra. En tjejkompis till mig menar att hon aldrig skulle kunna vara tillsammans med en kille som inte var framgångsrik (hon är ärlig i alla fall). Kanske går hon miste om en intelligent kille med dålig inkomst. Och så inser jag att jag aldrig har kollat in kortare killar... ja, varför? Van vid att killen ska vara längre?

Jag vill tacka samhällets föräldrar, lärare, leksaksmakare, tidningsmakare, Hollywoodbossar, porrmakare plus alla jag glömt för illasittande könskostymer som sticker och skaver. Alla av er gjorde det inte medvetet men ni gjorde det. Nu ska min generation göra det. Eller så bestämmer vi oss för att skita i hur vi för'väntas vara och då kan champagneflickorna och de fattiga pojkarna leva lyckliga i alla sina dagar. Jag tror vi gör det... uppror.

ARTIKELN HANDLAR OM