forts: Årets sämsta sexskildringar

RELATIONER

Djävulsformeln av Carina Rydberg

”Alla män doftar olika när de älskar och denna doft – som man ibland kan känna sippra ut genom fibrerna i de kläder mannen ännu inte hunnit ta av sig – kan i bästa fall framkalla en upphetsning hos mig som från början inte funnits där.

Men inte nu. /--/Nu är doften så ofrånkomlig att jag när samlaget är över genast måste vända mig bort, vilket känns som en oartighet, rent av en förolämpning och jag tänker att jag förstår de människor som fräter sönder slemhinnorna med amfetamin, för det lär inte bara öka kåtheten utan även befria nervsystemet från upplevelsen av oönskade dofter.
Men det gick ju för dig.

Lyckligtvis tycks han inte märka min reaktion. Efter en stunds småprat säger han: ”Men det gick ju för dig”, och det är ingen fråga utan snarare ett konstaterande, som jag på grund av min oförmåga att ljuga genast dementerar.”

Juryns motivering till fjärdepristagaren:

Inte fullt så illa. Det är oklart om Carina hävdar sig i de stora sammanhangen. Egentligen inte så tokigt med socialrealism. Så här ÄR det förmodligen för många människor. Suveränt avtändande är det ändå. Man tappar garanterat lusten för sex.