One night stands gör dig ryggradslös

RELATIONER
Jonas Leksell, 31, är polis och programledare för Myror i brallan.

Nu ska jag berätta hur det ligger till med tillfälliga kärlekspartners och ryggproblem.

Jag har en polare, Hagström, som har haft sex med 100 tjejer. Hans ryggrad är så svårt skadad att han inte kan kalla sej däggdjur längre.

Det är nämligen så att one night stands sätter sej på ryggraden. Ju fler utsvävningar desto mer sköra och mjuka blir kotorna ända tills man märker att man regrederat till ett ryggradslöst djur, en amöba.

Några av er känner säkert igen er. Du har varit ute, du har druckit mycket dryck och du har följt med nån hem. Inte för att du var så upp över öronen kär i personen utan mest för att möjligheten fanns. Oh, vad risigt du mår nu dan efter.

Det var väl onödigt det där. Hon/han var ju inte ens tredjehandsvalet.

Det är klart att det är ryggraden som tagit stryk. Riktigt hur det medicinskt fungerar är jag inte helt säker på men troligtvis är det så att det dåliga samvetet solkar av sej ner i ryggmärgen och löser upp de känsliga kotorna. Men vad vet jag. Jag är ingen ortoped.

Men en sak vet jag, och det är att fortsätter du på detta lössläppta vis så är du snart nere på Hagströms (och amöbans) nivå och då är chansen att träffa en bra tjej/kille som du kan ha ett livskraftigt förhållande med lika med noll.

Dels för att du inte kan stå upprätt men mest för att din tro på kvinnan/mannen är utplånad. För det är nämligen så att över femtio procent av de tjejer Hagström har vuxenkramats med har haft förhållande, en skrämmande stor del har till och med varit sambon. Och hur ska du med ett sånt, i högsta grad empiriskt framtaget, bevis nånsin kunna lita på nån?

Så ta dej i akt. Snart kan bara Livets Ord, kastrering eller en ruskigt duktig kiropraktor rädda dej.