Ett självkänslepiller vore bättre än ett snitt i bröst och snopp

RELATIONER
Krönikör: Hans Chrunak, 51, Simförbundets sportchef.

Numera kan man som bekant köpa det mesta. Då menar jag inte hus, bilar, prylar. Jag menar inte heller människor, det har man alltid kunnat och tyvärr finns människohandeln kvar i vår upplysta tid. Jag menar inte heller konserverad gröt. Det jag är ute efter är människodelar.

Då avser jag inte heller dom livsförlängande eller livräddande organ som hjärta, njure och liknande.

Nej, jag menar dom allt viktigare kroppsdelarna som till exempel bröst och snopp.

När det gäller snoppen, så har jag inte blivit riktigt klar över metoderna. Men jag tror att det handlar om någon form av kirurgiskt ingrepp. Bara tanken får min lilla ädla del att krympa. Vad skall man ha den förlängda snoppen till? Kunna pinka längre? Rita större ringar i snön? Förmodligen för att höja självkänslan. Så trist då att inte kunna få visa upp självkänsle- attributet lite oftare.

Större bröst är ju verkligen en het vara. Här kan man välja metoder. Olika former av implantat, som är olika farliga, är den mest lyckade vägen. En mindre farlig, och därför tydligen helt värdelös metod, är att äta ”förstoringspiller”.

När det gäller bröst är det klart som med männens snopp. Ju större desto bättre självkänsla.

Fördelen kvinnorna har är ju att dom kan visa upp dom dagligen och därmed ha en ständig självkänslehöjande effekt.

Kanske inte dom som åt piller. Då får dom möjligen stoppa pillerburken i bh:n.

Tänk när denna vår sjuka värld har hittat ett piller eller ett smart kirurgiskt snitt, lobotomi var ju inte helt lyckat, som gör att hjärnan får en funktion som höjer självkänslan för både småsnoppade, välhängda, plattbystade och storbystade.

Eller är det så enkelt att dom som inte behöver några konstlade ingrepp redan är hela människor?