”Jag vill bli kliad på ryggen”

Olle Waller, 53, sexualupplysare i tv-programmet ”Fråga Olle”

RELATIONER
Foto: Knut Koivisto
Olle Waller tycker om att bli kliad på ryggen.

Hur hittar man den rätte?

– De flesta har flera partners i sitt liv. Så vänta efter den rätte är dumt, speciellt när det gäller unga.

Hur överlever man alla hjärtans dag som singel?

– Det brukar delas ut blommor och choklad både kors och tvärs mellan folk som är singlar. Valentin-dagen handlar inte bara om köttslig kärlek. Den heter ju ALLA hjärtans dag? Jag hoppas att jag får en blomma.

Hur uppvaktar man sin käraste?

– Om man redan har en, inte bara den dagen utan alla, ska man låta sig se och vara nyfiken på den andra. Ett hårt och stressigt liv gör att vi tappar bort varandra. Man ska försöka minnas hur det var och varför man blev kär. Bli lite omkär då och då. Inte bara den här snålblåsiga februaridagen.

Vad tänker du göra?

– Ja, nu hoppas jag att min kvinna inte läser det här, men jag tänker bjuda henne på krogen. Det är så trevligt att göra mitt i veckan . Det tycker jag man ska göra oftare.

Vad önskar du dig?

– Att bli kliad på ryggen obegränsat länge. Det blir gärna en trevlig fortsättning på såna saker så småningom? Men det är jävligt trevligt att bli kliad på ryggen.

Vad tycker du om nätromantik?

– Folk får komma till tals under längre tid i lugn och ro. Man kan utbyta tankar under en längre tid, och sen kommer den fysiska biten. Det är ett modernitetsfenomen som man bara kan bejaka.

ARTIKELN HANDLAR OM