Lagen om relationer är skriven av hin håle själv

RELATIONER
Jonas Leksell, 31, är polis och programledare för Myror i brallan.

Som ni vet så är det ju Herre-Gud-min-skapare som fixat allt vi ser omkring oss och som har skapat alla de regler som allt levande följer.

Men det finns en aktör till. Den satans djävulen. Och nu är det tyvärr så att han har fått in Tarzangreppet på Fader-vår-som-är-i-himmelen, i alla fall när det gäller stiftande av lagar som gäller relationer mellan man och kvinna. Jag kan då inte se nån annan förklaring. Ta en titt på dessa paragrafer och avgör själv:

§1. Låt oss säga att du är barnsligt förtjust i till exempel stora bröst. Det är ytligt och du borde skämmas, men det är vad du vill ha. Nu är det tyvärr så att §1 säger att du aldrig kommer få nån tjej med just den egenheten. För när du träffar en bystdrottning så kommer du att bli en gloende, stammande fåne. Har flickan däremot små så tittar du henne istället i ansiktet och är inte alls speciellt exalterad, och du blir därmed intressant.

§2. Antag att du har en flickvän. Ni har det bra och du är inte intresserad av nåra utsvävningar. Du är på krogen och aldrig har det väl svärmat så många sköna brudar runt dej. Anta sen att du är singel och är intresserad av utsvävningar. Då träder §2 in så slå dej i backen på att du får stå där

ensam med ditt inövade, inbjudande flin.

§3. Du har nu träffat en tjej som är okej. Inte super (små bröst?), men helt okej. Hon däremot är helt nere i dej. Det går en tid och allt är just okej. Sen börjar du inse att det här är kvinnan i ditt liv. Hon är verkligen tipptopp. §3. Hon lämnar dej för du var mycket roligare när du var en sval snubbe som gillade att vara på krogen och inte jämt sitta hemma med ditt inte alls inövade flin.

Om ni inte känner igen er så är jag verkligen ledsen att ni skulle få verkligheten berättad för er på det här viset men det är väl lika bra att ni får veta vad som väntar er. För det här är inte lättsamt kvällstidningsblaj utan lagar.

Lagar tagna ur en lagbok uppenbarligen skriven av hin håle.