”Jag vägrar vika ut mig”

Sarah Jessica Parker från Sex and the City: ”Jag är inte tillräckligt sexig”

RELATIONER

Kirurgerna i Hollywood har fullt upp med näsor och bröst som ska skäras om och formas. Samtidigt vänder Sandra Bullock bestämt ryggen åt fejkad skönhet.

- Jag skulle aldrig operera mig. Jag älskar det jag har, säger hon.

Kanske kan hon hjälpa Sarah Jessica Parker att bättra på sitt självförtroende - Sarah tycker nämligen att hon är för ful för att vika ut sig, enligt VG.

Nöjd och missnöjd. Sandra Bullock borde dela med sig av sitt goda självförtroende till Sarah Jessica Parker, som inte tycker att hon duger.

I sin kommande film, Miss Congeniality, spelar Sandra Bullock en vacker FBI-agent som under täckmantel deltar i en skönhetstävling.

- Skönhetsmissar är inte så dumma, säger Sandra Bullock. Hon förstår att män och kvinnor vill se bra ut. Men gränsen går vid operationer.

- Jag är nöjd med mig själv och skulle aldrig plastikoperera mig. Aldrig. Om man vill ha en yppig figur, bli större eller smalare är det bättre att motionera.

Sandra Bullock är en förebild för många kvinnor. När hon får veta att många som skönhetsopererar sig beställt en kopia av hennes haka blir hon överraskad.

- Jag skulle ju kunna kräva en del av intäkterna, säger hon humoristiskt.

- Men varför min haka och inte mina bröst? De är nämligen fantastiska, säger hon och ler.

Inte tillräckligt vacker

Sandra Bullock kunde gott dela med sig lite av sitt självförtroende till Sarah Jessica Parker, känd från succésåpan Sex and the City. Parker har flera gånger blivit tillfrågad om hon vill göra tidningsutvik men avböjt. Ett vettigt beslut, vilket man tyvärr inte kan säga om anledningen till det: hon anser sig inte vara tillräckligt sexig.

- Jag har aldrig varit Hollywood-vacker, säger hon till den amerikanska tidningen Star.

Därför har 36-åringen, anbuden till trots, bestämt sig för att aldrig posera naken.

- Jag har blivit erbjuden stora summor för att klä av mig framför kameran, men jag kommer aldrig tacka ja.

Hon mäter sig med jämnåriga skådespelerskor som Andie McDowell men anser sig vara chanslös.

- Till och med Johnny Depp är snyggare i damkläder än jag, säger Sarah Jessica Parker.

Att tycka synd om henne är ändå svårt. Sarah Jessica Parker går under smeknamnet The Body, har blivit belönad med flertalet priser för sin insats i Sex and the City och är gift med snyggningen Matthew Broderick, även han skådespelare.

Hanna Blanksvärd