– Jag vill vara en sexig brud

RELATIONER

Snygg, sexig och snart tvåbarnsmamma.

Jo, programledaren Tilde de Paula vill vara sexig brud

om och när hon gifter sig. Här är årets bröllopstrender:

sexigt, naturligt och glamoröst.

Foto: Börje Thuresson
Tildes klänning kommer från Bröllopskällan, cirka 4 900 kronor. Slöjan kommer också från Bröllops- källan. Brudbuketten är gjord av Carina på Vått och torrt, 2 400 kronor.

 Nej, nej nej, säger hon när hon tränger in den växande magen i den vackra bröllops-klänningen. Jag ska inte gifta mig. Nu kommer alla att tro att jag ska gifta mig, eller hur?

Tilde de Paula har arbetat som programledare på TV4 i fyra år. Snart föder hon sitt andra barn.

– Jag har blivit friad till flera gånger. Minst tre i gånger i varje fall. Ända sedan jag blev könsmogen har män friat till mig, säger hon och ler.

– Men det är absolut inte tvärnej, man kan aldrig veta riktigt säkert. Den här utstyrseln föder en liten bröllopsdjävul i mig.

Hur ska ditt eget bröllop vara?

– Jag vill vara en sexig brud. Jag gillar att utmärka mig. När man gifter sig måste man få slå klackarna i taket och ha det roligt. Mina bröst får gärna synas ännu mer, säger hon och pushar upp bysten med händerna.

– Ska jag gifta mig ska det vara på riktigt. I kyrkan eller ute i naturen. Jag tycker att det är ballt när två människor står framför varandra med öppna kärleksfulla ögon och hänger sig åt varandra.

Bröllopsresan, vart ska den gå?

– Min dröm är att korsa den afrikanska kontinenten på motorcykel. Jag skulle vilja göra min bröllopsresa till ett äventyr.

Tilde de Paula

Vilket är ditt sexigaste bröllopsminne?

Agneta Elmegård