Vad skönt om Gud kunde peka ut den rätta för mig

RELATIONER
Jonas Leksell, 31, är programledare för Myror i brallan.

Jag brukade tänka att min högsta önskan vore att Gud kom ner med sitt gigantfinger och pekade på en tjej och bullrande sa: Jonas, det här är tjejen för dej. Det är med den här kvinnan som du kommer att få det bäst.

Alla kategorier.

Då skulle det va klart liksom. Man skulle fokusera det hårdaste man kunde på henne tills man fick henne och sen skulle det va klart liksom. Som sagt.

Man skulle i singelstadiet slippa det eviga gloendet och jagandet och bara gå omkring och säga: Nej tack, fröken Scorupco, snälla klä på dej igen, det kommer ändå aldrig att funka. Och man skulle i tvåsamhetens jobbiga stunder aldrig ha några tveksamheter om att det kommer att bli bra igen.

Det skulle ju kunna hända att han pekade på nån krum fyrbarnsmor på 55 i Chile men det vore ju bara att tugga i sej då eftersom man visste att när vi väl blivit ett kärlekspar så kommer det att bli så fint, så fint.

Nu är det bara så att det inte kommer att bli nåt pekande från Guds sida.

Det närmaste vi kommer är nån matchmakingsida på nätet och, nej, det känns inte riktigt lika tillförlitligt.

Men det fina i kråksången är att det inte gör någonting. För vi kommer alla att hitta den rätta. På sanning. En som kommer att kännas lika rätt som om hon/han vore gudomligt utpekad. I alla fall för en stund. Ni som just nu är kära vet vad jag pratar om. Ni som inte är det fattar nog ingenting. Men det är som det ska. För ni singlar tänker lite klarare.

Men vänta ni bara. Snart står ni där och fulhånglar som ni var övertygade om att ni aldrig skulle göra igen. Det är konstigt det där. För vi vill alla ha någon som nämnda Scorupco eller liknande men när vi sen träffar Maja, Sara, Karin, eller Roger för den delen, så kan Fröken filmstjärna klä på sej igen, som sagt.