Snurra på Kvinnas lyckohjul - och vinn en artikelserie

RELATIONER
Arne Höök, 45, är biträdande redaktör för Aftonbladet/Kvinna.

Allt vi behöver är en signaturmelodi!

Något som är lättlallat och hörs i en tidning. Kan man tänka sig "Fly me to the moon", spelad på trycksvart orgel?

Och ett namn: vad sägs om "Lycko-Bingo-Publo"?

Ja ni förstår säkert. Häromveckan skrev vi på Kvinnasidorna om en hotad parklek i Kärrtorp i Stockholm. Tre parkfröknar riskerade sparken. Och vips efter artikeln fick parkleken vara kvar. Förföljda flyktingar får stanna om de är med i tidningen. Arbetsskadade får ersättning om de har bild på sidan 12. Hemlösa får tak över huvudet efter ett mittuppslag.

På redaktionen har vi insett potentialen. Det kan bli en miljonaffär. Ett lotteri alltså! Alla de som far illa och som samhället överger och skiter i får vara med. Med samma chans. Skriv till Kvinna och skicka med 10 kronor så lägger vi din lott

i korgen, och har du tur är det JUST DU som sedan får komma upp på redaktionen och snurra vårt Lycko-Bingo-Publo-hjul. Kan ni höra? RRRRRRR RRRRRR RRR låter hjulet, och nu....nu...NU stannar det och gungar på ...blått fält! Du har vunnit LÅDAN! En artikel om ditt öde! Men vänta bara, tänk om hjulet gungat över i grönt fält, då hade du dessutom fått en UPPFÖLJNING MED ANSVARIG MINISTER!

Allra högsta vinsten är vitt fält - en hel artikelserie om JUST DIN KAMP MOT KOMMUNEN SOM SKITER I SOCIALTJÄNSTLAGEN.

Nä - förlåt en murvel som tillfälligt förlorat förståndet. Men när jag läser att hela södra Stockholm nu saknar uppsökande verksamhet för missbrukare och psykiskt sjuka och att alla fältassistenterna i min egen stadsdel Skarpnäck ersatts med ungdomar från "Lugna Gatan", då blir jag så här.

Nu sjunger vi!

Fly me to the moon....