Klart att kungen inte inte inte gick på strippklubb

RELATIONER
Terri Eriksson, 26, är skribent och partyprinsessa.

De senaste veckorna har varit en fest för oss snaskrojalister, vi som är emot kungahuset men paradoxalt nog älskar att läsa om det.

Prinskonflikten i all ära, men det roligaste är nog ändå uppgifterna om att kungen skulle ha besökt en strippklubb under OS i Atlanta. Jag var själv inte på klubben vid just det tillfället och kan därför inte stensäkert säga om det var kungen, någon som var lik kungen eller någon som varken var lik Hans Kungliga Höghet eller hans dubbelgångare som var där den kvällen. Men svaret är självklart. Klart kungen inte var där! Björn Rosengren var inte heller på strippklubb. Kommungubbarna i Gävle var definitivt inte där.

Ingen har någonsin varit på en porrklubb. Utom möjligen en och annan dubbelgångare. Och några förvirrade själar som inte visste vad de ramlat in på för hak. Det var så stökigt och rökigt att man inte såg någonting. Och de betalade inte ett öre i inträde, det ska vi veta.

Jag är full av beundran för strippklubbarna. De har aldrig några kunder (utom dem som bara gick ner för att kolla men definitivt inte inte inte betalade nåt på dessa snuskställen) och går ändå med fet vinst.

Det är både fantastisktoch revolutionerande!!! Hur bär de sig åt? Folk ur porrklubbsbranschen borde arbeta som konsulter åt företag som det går lite knackigare för. Jonas Birgersson, Johan Staël von Holstein och andra som gled omkring på IT-bubblan behöver ett och annat ekonomiskt tips vad jag förstår.

Allvarligt talat, innan jag dör önskar jag få se en rakryggad offentlig person erkänna:

Ja, jag gick på porrklubb. Det var jävligt dumt, men jag gjorde det. (Johannes Brost, Torsten Flinck och Micke Persbrandt räknas inte. De erkänner ju allt!) Jag vill slippa höra fler hala ursäkter och förnekanden.

Är det för mycket begärt?