Dejt 1

En egotrippad direktör som älskar slipsar

RELATIONER
Namn: Kicki Ericson Ålder: 31 Yrke: journalist Familj: singel med en dotter på 11 år Bor: 2:a på Söder i Stockholm Drömkillen ska vara: humoristisk och passionerad

Tänk att mötet mellan två personer kan bli så fel.

Trots att båda hade blivit mer eller mindre besatta av att skriva flera mejl om dagen till varandra. Stefan, som jag trodde var en ödmjuk och fin människa visade sig vara en uppblåst, självupptagen snobb. Min första nätdejt blev en total flopp!

Vi var båda lediga från våra arbeten och bestämmde oss för att luncha på ett trendigt ställe, mitt i Stockholm. Först när vi satt där var det bara pinsamt. När jag tittade på honom tittade han bort och när han tittade på mig tittade jag bort. Men efter en stund satte han igång och prata om sig själv...

Stefan arbetar som direktör på ett stort företag och därför bär han för det mesta kostym. Det har han också privat som tillexempel nu när vi träffas och lunchar. Han arbetar mycket och tjänar bra med pengar. På fritiden åker han antingen slalom eller seglar beroende på vilken årstid det är.

Stefan tycker också att det är viktigt att bry sig om sitt utseende och att köpa kläder. Kläder för honom är mest slipsar. Slipsar får just Stefan att se väldigt bra ut, tycker han själv. Därför köper han slipsar jätteofta.

När jag berättade för honom att jag aldrig hade åkt slalom, eller var speciellt förtjust i att segla, började han vissla och flacka med blicken runt i lokalen. Sen började han återigen prata om någonting som han tyckte eller hade varit med om.

Efter att jag genomlidit två timmar med honom tyckte jag att det räckte. Tack och lov var känslorna för varandra ömsesidiga. Och vi bestämde vi oss för att aldrig mer ses.

Jag hoppas min nästa date åtminstonde bär jeans.

Kicki Ericson