Jonas Leksell: Jag – en galen människa som avskyr kvalitet

RELATIONER
Jonas Leksell, 31, är program- ledare för myror i brallan

Hmm, vilken ska jag ta..? Ska jag hyra "Den röda filmen" av Kieslowski eller ska jag äntligen slå till med "Svart katt, vit katt" av Kusturica?

Nej, jag tror jag tar "Dödlig ondska" eller "Stenhårt vittne" med nån av Baldwinbröderna i huvudrollen.

Varför är jag en idiot? En galen människa som avskyr kvalitet? Som en otillräknelig tok som vet att det är dumt att slicka på lyktstolpar men ohjälpligt dras till dem. Jag vet att jag kommer att bli besviken. Jag VET det. Men ändå. "Blodigt vapen", "Råfarlig händelse III". Fy fan...

Men jag vet ju vad jag får. Jovisst. Som min polare som alltid beställer Bloody Mary. Han vet vad han får, och han vill ha det. För honom finns det ingen anledning att bryta mönstret.

Men jag vill inte ha ännu en aktionkomedi eller en erotisk thriller, ja ingen Bloody Mary heller för den delen, men dem kan jag hålla mej borta ifrån. Än så länge. Jag skulle inte alls bli förvånad om jag finner mej beställa den ena äckliga drinken efter den andra.

Jag går ju redan på McDonalds.

Oh, vad jag mår dåligt efter en McFish & Co med plusmeny. Men in på McDonalds det ska jag trots alla andra lunchalternativ.

Men jag är inte ensam. När var du ute i skogen och grillade korv senast? Alla tycker om att sitta runt en eld och grilla. När gick du och la dej klockan nio så du kunde gå upp en timme tidigare och ta en skön långpromenad före jobbet senast? Nej, just det.

Och när var senaste gången du bara tryckte i dej plockgodis fast du börjat må illa för länge sen?

Ja, det var inte alls så länge sen, va? Säkert till "Coyote ugly". Eller dylikt.

Vi är alla en stor avskyvärd familj.

ARTIKELN HANDLAR OM