Dejt 2

När han knäppte upp skjortan sopade jag ner besticken i min bordsgrannes knä

RELATIONER
Namn: Kicki Ericson Ålder: 31 Yrke: journalist Familj: singel med en dotter på 11 år Bor: 2:a på Söder i Stockholm Drömkillen ska vara: humoristisk och passionerad

Jag gav mig iväg på dejt igen. Det var en rocktyp den här gången. En 36-åring från Norrland. Hans hår böljade långt ner över axlarna, han var klädd i jeansskjorta och jeans och såg mycket trevlig ut. Han berättade att han arbetade på ett lager på dagarna och spelade gitarr i ett band på fritiden.

Man kan säga att han var helt i min smak.

Vi hittade en mysig uteservering att luncha på. Fåglarna kvittrade och det var varmt och solen sken.

Vi hade mycket att prata om – hårdrockmusik, leopardbyxor, slitna jeans och konsumtionen av hårspray som hade varit ett viktigt inslag i våra liv under åttiotalet.

Vi kom också fram till att vi hade varit på samma konserter och hängt på samma klubbar under den här tiden också.

Det var inte direkt någon plåga sitta och titta på honom när han slängde med håret och gestikulerade med händerna samtidigt som han pratade. Jag kunde ha suttit kvar där i två veckor till med honom...

Efter ett tag tyckte han att det blev lite varmt så han knäppte upp skjortan varpå jag fick syn på hans håriga bringa och sopade ner besticken i min bordsgrannes knä.

Var det någon som var pinsam här så var det jag. Men han räddade situationen och bad om ursäkt för mig, plockade upp besticken, torkade av tanten och sen var allting okej igen. Själv satt jag bara och stirrade och tänkte att det var tur att han inte tog av sig hela skjortan. Vad hade jag gjort då? Efter det tyckte jag att vi skulle ta en promenad istället. Vi gick omkring i en timma, sen fick jag låta honom gå hem. Vi sa att vi skulle hålla kontakten, men vi får väl se hur det blir.

Kicki Ericson