Jonas Leksell: Jag lurar henne med att ha sex första kvällen

RELATIONER

När Nicke får med sig en tjej hem så tycker han att det är viktigt att han alltid försöker vara värsta casanovan i sängen, även om han är helt ointresserad av en fortsättning. För det kan ju alltid hända att hon har snygga kompisar som hon kan berätta för vilken stud han är. Killogik.

Men nu var Nicke intresserad.

Även om han först hade misstagit Malin för någon annan när han gick fram till henne på diskot första gången. Någon snyggare.

Men han sa inget, eftersom han tyckte det hela var skämmigt och babblade på, och eftersom Malin verkade lite intresserad så blev hon direkt lite snyggare. Och snyggare blev hon under kvällen. Och rolig. Och hade sköna kompisar. Det här skulle Nicke satsa på.

Men det gäller att spela svår, tänkte Nicke på killars vis. Om man ska vara seriös med en tjej ska man inte ha sex första kvällen, men om jag inte har det så fattar hon att jag gillar henne på riktigt och då blir jag inte svårfångad så jag lurar henne med att ha sex första kvällen. Killogik.

Veckan efter så fyllde Malin år. Nicke kom på ett svårt sätt först klockan elva, rätt så packad.

Han hade med sig en polare som han vid första tillfälle i köket frågade vad han tyckte om Malin. Kompisen tyckte att hon var lik Drew Barrymoore och hade skön ända.

Nu var Nicke riktigt kär. Nu gällde det bara att inte Malin fattade det.

Nicke stötte på Malins fula tjejkompis och skrattade åt en tavla Malin gjort, som i och för sig var ganska snygg.

Det hela gick tyvärr överstyr och slutade med att Malin verkligen förstod att Nicke inte brydde sig, bad honom dra åt h-vete och stack med sina kompisar på krogen.

Tjejer är verkligen helt ologiska.