Karin och Lars version: Han tog fram en kniv

RELATIONER

Karin, 30, och Lars, 35, har tidigare varit gifta och har två barn ihop, nu är de bara mycket goda vänner. Den aktuella kvällen åkte de in till stan med två kamrater för att fira mors dag. På restaurangen kom Jens, 31, fram och frågade om Karin ville dansa med honom och hon tackade ja. Eftersom sista nattåget hade gått erbjöd Jens Karin och Lars att vänta hemma i hans lägenhet som låg nära stationen.

De pratade några timmar men då de skulle lämna lägenheten satte Jens en kniv mot Karins hals, samtidigt som han tog av henne koftan och tryckte ner henne i sängen. Hon grät hela tiden. Lars satt ungefär en meter från sängen och Jens beordrade honom att sitta still. Jens våldtog sedan Karin två gånger, framifrån och bakifrån med kniven mot hennes hals. Hon uppfattade det som ett enda långt samlag och hon trodde att hon skulle dö. Efter våldtäkten lade Jens ifrån sig kniven och frågade om Lars ville ha kaffe. Ett slagsmål utbröt då paret lämnade lägenheten.

Jens version: Hon var intresserad

Det var Karin som bjöd upp först på restaurangen. Hon var intresserad av honom. De åkte inte hem till honom för att vänta på tåget utan för att han hade öl hemma. I lägenheten tog Lars av Karins trosor och Karin sa till Jens att hon ville älska med honom. De dansade nakna till musik. Karin och Jens började älska på sängen och Lars ville titta på. Efteråt skrek Karin högt att hon ville ha cigaretter och Jens gick för att köpa. När han kom tillbaka var det rörigt i lägenheten. De före detta makarna bråkade och när de skulle gå upptäckte han att hon stoppat ner en massa porslin i väskan. Slagsmål utbröt.