Är bara kvinnor onda, eller kan lömska män stjäla gifta kvinnor?

RELATIONER

Fy, för alla kvinnor som knycker oskyldiga män! Hur ofta råkar inte män fastna i lömska kvinnors garn? Hur vanligt är det inte att män förtrollas av någon häxa som får honom att lämna sitt äktenskap för alltid?

Är hon inte en subba och hora, den nya kvinnan?

I nya skvallertidningen "Veckans Nu!" tar de ut svängarna rejält. Prinsessan Stephanie av Monaco har "stulit" en gift man som enligt artikeln redan bor med henne. Den försmådda hustrun, Claudine, skuldbelägger inte sitt ex, Franco, eftersom hon vet att det är Stephanie som snärjt honom i sitt garn. I texten står att Stephanie saknar hänsyn och inte tänker på sina (hans?) medmänniskor. Man riktigt ser hur den arme Franco dinglar i nätet som en stulen fisk, helt utan egen vilja, eget ansvar eller egna känslor.

Exhustruns sanning är enkel. Stephanie är kvinnan som "fick ögonen på Franco och kallt beslutade sig för att ta honom ifrån henne. En ond och grym prinsessa...".

Att den förälskade mannen sårar sina medmänniskor är inte alls fräckt, hans huvud har ju bara blivit förvridet.

Han kunde inte hjälpa... hon ville leka... hon bara skrattar åt att hustrun gråter... Allt hat riktas mot den nya kvinnan.

Men hur kan allt bara vara hennes fel?

Och hur är det med mannen, hur kan omgivningen och media se honom som en liten bortrövad älva?

Är bara kvinnor onda? Eller kan lömska män stjäla gifta kvinnor?

Och hur känner sig män som anses ha blivit stulna; som om de vore en viljelös trasa eller som en tingest som någon snappat åt sig?

Är jag naiv som tror mer på kärlek än trollkonster när en man väljer en ny partner?