– Helst vill vi hångla med Jennifer!

Brittiska kvinnor svarar om sex, nöjen och pengar

RELATIONER
Sex med en tjej? Då ska det helst vara med Jennifer Aniston, tycker brittiska kvinnor i en undersökning.

Har du hånglat med en annan kvinna?

Tycker du att pengar går före kärlek?

1 000 brittiska kvinnor har öppnat dörren till sina privatliv

i en stor enkätundersökning gjord av tjejtidningen

”B Glossy”.

Relationer, sex, sprit och pengar är några av de ämnen som avklarades i enkäten. Och det var en samling glada kvinnor som svarade på de många gånger närgångna frågorna: Hela 77 procent av dem ansåg sig vara lyckliga.

När det kom till relationer var 37 procent av kvinnorna singlar, 33 procent hade pojkvän, tjugo procent var sambo, sju procent var gifta och två procent var skilda.

Ingen av kvinnorna var oskuld.

44 procent hade haft sex med mellan tre och tio killar. 30 procent hade aldrig haft ett one-night-stand. Några få hade varit mer aktiva på sexfronten – tre procent hade haft sex med mer än 50 män.

Tanken att kyssa en kvinna tilltalade de flesta av kvinnorna. 31 procent hade hånglat med en annan kvinna och 22 procent kunde inte utesluta att det skulle hända

i framtiden. Högst upp på listan över vilken kvinna de kunde tänka sig att ha sex med hamnade Jennifer Aniston i tv-serien ”Vänner” med 26 procent av rösterna.

Alkoholintaget var måttligt för de flesta, men få använde sig av vita veckor. Nästan alla var ute och roade sig någon gång

i veckan. 53 procent drack sig fulla en gång i veckan och 19 procent gjorde det två gånger i veckan. Sex procent var riktiga partydjur som såg till att bli onyktra tre gånger

i veckan.

Att ta sig hem säkert efter en kväll ute på stan prioriterades inte högt. 77 procent gick hem på egen hand efter en krogkväll, 32 procent fick sällskap hem. För vissa slutade kvällen inte riktigt som de tänkte sig. Fem procent hade blivit rånade, 15 procent sexuellt trakasserade och hela åtta procent hade blivit våldtagna.

På frågan vad kvinnorna skulle göra om de fick en bonus på lönen på 500 pund (cirka 7 500 kronor) svarade nästan hälften, 41 procent, att de skulle köpa kläder. Medan 28 procent skulle betala av på sina skulder.Att ha mycket pengar på banken var inte allt för alla kvinnor. 59 procent sa att de hellre är lyckligt gifta och fattiga än singel och rika. Samtidigt sa 40 procent att de låter pengar gå före kärlek. Lösningen blir förmodligen att förälska sig i en miljonär.

Pernilla Nordström