Läs om svenskarnas egna förbjudna sexäventyr

Räkning som minne

RELATIONER

n Jag var tillsammans med en helt otroligt underbar tjej, så att jag skulle vara otrogen emot henne – det skulle aldrig hända. Men... en kväll med polarna på ett ställe i Norrtälje så ser jag en tjej vid baren. Hon var väldigt utmanande klädd med midjekort skinnjacka, bara en spets-bh och tajta svarta skinnbyxor. Jag tittar på henne och ler. Hon ler inte tillbaka, hon går bara utan förvarning fram och kysser mig! Och placerar sin hand på ett...ja, strategiskt område. Mitt förhållande tog slut kort därefter, och jag fick ett personligt minne i form av recept,tabletter och en sjukhusräkning som tack för senast.

Patrick

Flaggar vid fri kust

n Har ett ”hemligt” förhållande med min kåta grannfru sedan 1991. Helt enkelt underbart. Hennes man är ofta ute på utlandstjänst och när det hänger en grön handduk på balkongräcket är det fritt fram (ofta i samband när min fru är ute och joggar). Radhus-Svensson

Givande romans

n 1985 var jag lyckligt gift. Företaget skulle på tjänsteresa några dagar och på den resan hände något som fick mig att tappa förståndet helt. Jag inledde passionerad kärlek med en arbetskamrat. Vi smög och träffades på de mest lustiga platser. Naturligtvis slutade mitt äktenskap i skilsmässa. Jag har ofta frågat mig hur jag kunde slänga bort mitt familjeliv och hur jag kunde bli så blind, jag hade ju en kanonman i mitt hem.

Åsa

Vi fick det bättre

n Jag var otrogen en gång och det förändrade hela mitt liv... till det bättre. Jag tog mig ur ett långvarigt förhållande som sedan länge var dött. Jag lever nu tillsammans med killen jag var otrogen med. Priset jag har fått betala är att jag själv har svårare att lita på människor. Jag vet hur lätt hänt det är... Olivia

Vi har flera partner

Jag har varit otrogen flera gånger och ångrar mig inte det minsta. Det jag ångrar är att jag inte föreslog ett öppet förhållande för min fru långt tidigare. Nu lever jag och min fru helt fritt där det är fullt tillåtet att ha sex med andra om man så vill. Alla människor blir attraherade av andra då och då. Jonte

Borde gjort mera

n Jag har alltid varit otrogen. I mitt fall så har det ingenting med kärlek eller känslor för någon annan att göra. Det är helt enkelt ren åtrå. ”Tänk att få ha sex med en sån tjej!” Jag ångrar aldrig någon otrohet, möjligen dom chanser som jag inte har tagit.

Kalle

Pinsam hämnd

n Min mobil ringde en dag och när jag svarar så är det en tjej som frågar om jag har en pojkvän som heter ”Sebastian”. Det visade sig efter mycket om och men att han faktiskt hade kört ett ganska fult dubbelspel med oss båda. Men hämnden är ljuv. Han råkade ut för nåt ganska pinsamt som jag och hon kokat ihop... Detta var över två år sedan. Nu är allt kalas mellan mej och denna fuling till kille.

Angel

Låt drifterna styra

n Jag är en 27-årig kille som har ganska gedigen erfarenhet av otrohet. Några viktiga faktorer i sammanhanget är spänning, erövring och uppmärksamhet. I dagens samhälle tycker alla att otrohet är en styggelse och de flesta fördömer otrogna partners. Det tycker inte jag! Jag gillar förhållanden och allt som de innebär, men ska vi förneka våra drifter...? Tompa

Det ger mig kickar

n Jag är otrogen och träffar denne man cirka en gång i månaden. Då får både min kropp och själ en härlig kick. Jag vet att det är fel och varje gång när jag ska träffa honom tänker jag det är sista gången, men ack så känner jag inte efteråt.

Misan

Spännande flirt

n Jag inledde ett förhållande till en man på mitt föregående jobb. Han var spännande och ”hard to get”. När jag väl lyckades förföra honom så var det underbart tyckte jag. Jag blev kär. Så här efteråt ryser jag när jag tittar upp till lägenheten där vi träffades. Jag minns min åtrå på väg uppför trapporna och jag minns mitt dåliga samvete när jag var på väg ner.

Anna

Bara en är tråkigt

n Otrohet är inte lätt att undvika. Har haft en flickvän i ett år nu och har haft sex med sju andra. Man tröttnar så lätt på en partner. Otrohet är ett för hårt ord för en bra grej, jag tycker nog rentav att fler människor ska vara otrogna. Lev livet vet jag!

Gabriel

ARTIKELN HANDLAR OM