Bruce blev Årets man – i guldbehå

Bruce Willis och Sarah Jessica Parker fick hederspris vid Harvard- universitetet

1 av 4 | Foto: ap
Sarah Jessica Parker uppvaktas av två spexande studenter.
RELATIONER

I guldbehå och blond peruk utsågs Bruce Willis till Årets man av Harvarduniversitetets teatersällskap.

Årets kvinna blev Sarah Jessica Parker från ”Sex and the City”.

Hasty Pudding vid Harvarduniversitetet är USA:s äldsta teatersällskap för studenter. Mest känt är det för de årliga utnämningarna av Årets man och Årets Kvinna, en hedersutnämning av skådespelare som gett ett ”varaktigt och imponerande bidrag till underhållningsbranschen”.

Studenterna brukar inte vara nådiga mot pristagarna.

Bruce Willis, som hade smoking dagen till ära, tvingades dra på sig en tajt t-shirt med blodfläckar, ta av sig skorna och springa på bubbelfolie – precis som i ”Die Hard” när han springer över krossat glas.

Vid prisutdelningen fick de honom att bära peruk och guldbehå.

– Så här många män i kvinnokläder har jag inte sett sen min svensexa, sa han spydigt när han tog emot priset, skriver AP.

Sarah Årets kvinna

Sarah Jessica Parker, just nu aktuell med den prisbelönta tv-serien ”Sex and the City”, mottog priset för Årets kvinna. Hon hade med sig en liten kamera och tog bilder på orkestern och studenterna.

– Jag dokumenterar min upplevelse vid Harvard eftersom det är sista gången jag är här, sa hon.

Drew Barrymore förra årets vinnare

Bruce Willis har spelat in bland annat ”Sjätte sinnet” och ”Pulp Fiction” och snart går hans senaste film, ”Hart’s War” upp på biograferna i USA.

Meryl Streep, Julia Roberts, Drew Barrymore, Clint Eastwood, Tom Cruise och Harrison Ford är några av de som tidigare fått teatersällskapets hederstitlar.

Hanna Blanksvärd