Sex and the City-stjärnorna: – Vi vill se yngre ut

Kräver elektronisk ansiktslyftning

1 av 5
Tjejerna i ”Sex and the City” väljer hellre bildmanipulation än kirurgisk operation.
RELATIONER

De fyra Sex and the city-stjärnorna börjar få åldersnoja.

Nu kräver de elektronisk ansiktslyftning för att se yngre ut i tv.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davies, Cynthia Nixon och Kim Cattrall spelar fyra åldersfixerade storstadskvinnor på jakt efter den rätta i kultserien ”Sex and the City”.

Men rynknojan förföljer dem även i verkligheten, uppger Sunday Mirror. De har nämligen bett tv-producenten att ge dem en yngre look genom bildmanipulation. Alla närbilder på skådespelerskorna ska förbättras:

– Det startade med att en av dem, jag är nästan säker på att det var Sarah Jessica Parker, bad om att hennes utseende skulle fixas till i en scen. Kort därefter bad de andra om samma sak, uppger en källa i tv-industrin.

Stoppade Britney Spears medverkan

Producenten John P Melfi insisterar på att de enda förändringar som gjorts är färgkorrigeringar.

– Ljuset måste balanseras rätt i varje scen, säger Melfi och betonar att en mer omfattande korrektur skulle bli för dyr.

Sunday Mirrors källa menar ändå att stjärnorna föryngrades i efterarbetet, skriver VG.

Det är inte första gången Sarah Jessica Parker utmålas som åldersfixerad och orolig att inte få mest uppmärksamhet. I mars i år lär hon ha stoppat Britney Spears från att medverka i serien som dotter till Samantha, spelad av Kim Cattrall. Sarah Jessica Parker uppges ha fruktat att framstå som gammal och ful bredvid den unga artisten.

Hanna Blanksvärd

ARTIKELN HANDLAR OM