Katrin, 38: – Efter operationen kunde jag inte sitta eller gå”

RELATIONER

Katrin, 38, har gjort en försnävning av slidan, ett klitorislyft och förminskat blygdläpparna:

”Det är fjorton år sedan jag födde mitt första barn. Sedan dess har jag tyckt jag har varit väldigt ’stor’ när jag har haft sex. Jag märkte det framför allt på att jag inte kände penis lika mycket under samlaget. När jag hade ägglossning kände jag den knappt alls.

Försnävningen var det viktigaste, men när jag ändå opererade mig lyfte jag klitoris och förminskade blygdläpparna. Jag har alltid tyckt att de har varit lite stora.

Efter operationen var kirurgen helt chockad över hur stor jag hade varit. ’Jag fick in hela handen i din slida’, sa han. Jag var tydligen väldigt sprucken inuti, både i muskler och vävnader. Han minskade mig till två fingrars bredd och nu är mitt sexliv mycket bättre!

Efter operationen svullnade jag så mycket att jag inte kunde sitta eller gå. Jag tänkte åka till kliniken för att kolla upp mig, men visste inte hur jag skulle ta mig dit. Jag kunde ju inte sitta! Till slut satte jag en karott i förarsätet och satte mig i skålen. Svullnaden var ofarlig och gick ner efter några dagar.

Jag har pratat med tjejerna på jobbet om hur trasig jag var inuti. En tjej berättade att hon hade blivit hopsydd för mycket så hon kunde knappt ha sex. Hade det varit killar som fött barn så nog sjutton hade det funnits en plastikkirurg på plats för att se till att han blev ordentligt hopsydd!”