Sabina, 37: ”Sexlivet fick en skjuts”

RELATIONER

Sabina, 37, har gjort en försnävning av slidan, ett klitorislyft och förminskat blygdläpparna:

Foto: Börje Thuresson

”Det tog tre dagar för mig att föda barn. Jag var helt uppsprucken inuti, från livmodern och ut. Läkarna försökte få ihop lapptäcket inuti mig men jag var otroligt sargad.

Jag och min man hade inte sex på nästan ett år efter förlossningen, för att jag hade ont. Dessutom var jag vidöppen, min slida räckte nästan hela vägen bak mot anus. När jag satte mig på huk kändes det som att alla mina inre organ höll på att falla ut. Jag skulle garanterat ha fått framfall om jag inte hade opererat.
Jag var helt uppsprucken inuti, från livmodern och ut

Den kosmetiska aspekten är inte viktig för mig. Det är bara min gubbe som ska se mitt underliv. Och han tyckte inte att jag behövde operera mig.

Jag var väldigt rädd att det skulle göra ont. Och det gjorde väldigt ont. Jag var öm och det sved när jag kissade i ett par veckor efter operationen. Men det var värt det!

Min man märker ingen skillnad, men jag tycker själv att mitt underliv känns stängt, skyddat och mindre kladdigt – som före förlossningen.

Jag känner mig sexig och snygg och det har gett vårt sexliv en väldig skjuts! I dag har vi sex lika ofta som alla andra, förut kunde det gå flera månader mellan gångerna. Men det var absolut ingen porr- operation. Jag opererade mig för att inte få framfall. Vårt sexliv är bara en bonus!”