Jamie Lee Curtis: – Jag har fettsugit mig

Skådespelerskan med den berömda kroppen erkänner skönhets- operationerna

RELATIONER

Skådespelerskan Jamie Lee Curtis, 43, kallas ”the body” i filmbranschen.

Nu erkänner stjärnan att hon skönhetsopererat sig. Men hon är inte nöjd med resultatet.

– Ingenting fungerar, säger hon.

Jamie Lee Curtis, 43, vill visa sina oglamorösa sidor.

Hon har försäkrat sina vältränade ben för 6,5 miljoner. Pengarna hon tjänat på brösten täcker dotterns collegeutbildning, uppger hon själv.

Efter sitt genombrott i filmvärlden erövrade Jamie Lee Curtis den inofficiella titeln ”the body”, kroppen, och hon har själv berättat om de stora fördelar en vacker kropp för med sig i branschen.

Men nu bekänner 43-åringen att det är fejk. Hon har opererat sig för att bli vackrare. Men resultatet blev inte vad hon tänkt sig.

– Jag har fettsugit mig lite. Använt lite botox. Och vet du vad? Ingenting fungerar. Ingenting, säger hon till tidningen More.

Vill slå hål på myten

Jamie Lee Curtis har tröttnat på myten om kroppen.

– Min lår är inte fantastiska. Jag har stora bröst och en mjuk, småfet mage. Och jag har ryggfett. Folk tror att jag skuttar omkring i miniklänningar. Men bilden av den glamorösa, perfekta Jamie med den snygga kroppen ljuger. Och det är jag som ligger bakom lögnen, säger hon.

Oglamorösa bilder

Jamie Lee Curtis visar nu upp sitt verkliga jag i tidningen More. Där poserar hon i sportbehå och hotpants, befriad från fejkad glamour. Hon bad själv om att bli fotograferad utan smink, utan inblandning av hårfrisörer, utan smycken och trendiga kläder. Ljuset skulle vara hårt och avslöjande, hela kroppen skulle synas.

43-åringen har alkoholproblem och berättar att bilderna är en del av behandlingen hon genomgår. Psykologerna har gett henne rådet att ”avslöja fler sidor” av sig själv.

Skräckfilmsdrottning

Jamie Lee Curtis fick sitt genombrott på 80-talet och medverkar i filmer som En fisk som heter Wanda, Blue Steel och True Lies. Många minns henne även som ”scream queen” efter skräckklassikerna Halloween, Halloween 2 och Dimman.

Hanna Blanksvärd