– Så avslöjade jag min partner

Läsarnas egna berättelser

RELATIONER

Stängde av mobilen utan att läsa sms:et

Rune: Jag märkte det genom att varje gång hon kom hem så stängde hon av mobilen. Om hon glömde det och det kom ett meddelande till mobilen så stängde hon bara av den utan att läsa meddelandet.

Jag gick upp på natten och kollade hennes mobil och mycket riktigt så fans det många medelande från en och samma person, C, stod det bara och samma i telefonboken i mobilen.

Jag ringde upp och fick veta vem det var.

Glömde jobbmobilen

Anneli:Jag upptäckte det genom sms som kom till min partners jobbmobil, som han glömt hemma när han gått på krogen med sina vänner!

Jag hade misstankar med inga bevis innan, men nu så fick jag de bevis som behövdes. Trots det så ljög han och sa att det inte var något... Jag tog tillbaka honom, men hade hela tiden tvivlet kvar, så det höll inte i längden. Vi är nu separerade sedan 1,5 år.

"Jag saknar dig"

Jonas: En dag när jag låg och sov så kom det ett sms till min telefon och min dåvarande flickvän kollade så klart vad det var. Och det stod "jag saknar dig" och det var skickat från min nuvarande flickvän . .så resten kan ni nog lura ut själva....

Hittade erotiska sms

Paola: Min sambo skulle fylla tettio. Vi höll på att förbereda festen. Några dagar innan, så fick han sms till sin jobbtelefon. Jag trodde att det var någon som ville oss något. Men istället hade han fått två erotiska sms. Han blå nekade i fyra dagar. Jag såg på honom att han ljög. Samma dag som 30-års festen så tog jag hand om mobilen. Och såg sms.et som han skickat till henne. Jag sparkade mer eller mindre ut honom

Kollade icq

Karin: Jag upptäckte att min sambo var otrogen. Upptäckte detta då jag kollade hans sms, och ICQ. Vi har pratat igenom detta, och jag har gett honom en ny chans. Så nu får vi se om det kommer att hålla.

Hittade heta sms

Anonym: Min make betedde sig märkligt efter en konferensresa med sitt jobb. Mina onda aningar gjorde att jag första gången i mitt liv snokade i hans telefon och hittade en massa heta sms till och från en kvinna. Stor äktenskapskris uppstod naturligtvis i och med detta.

Tog reda på lösenordet

Anneli: Jag visste att det var något som inte stämde, så jag lyckades ta reda på hennes lösenord till hotmailen. Efter det var det ju inga större problem. Hon hade ett förhållande MED EN MAN!

Nu har vi försonats.

Vill du också berätta?

Kollar du din partner?

Du som är man, scrolla för att svara i enkäten.