Lektion C och D

RELATIONER

Lektion C

Fyra orsaker till tvivel

Tvivel. Olust. Upphetsning. Anklagelser. Motverka tvivel genom att:

1 Komma överens om när och var ni ska älska. Bestäm i förväg när ni ska älska med varandra. Avsätt gott om tid. Ha ingen brådska. Undvik alla störningar som kan förutses. Det är absolut nödvändigt att kvinnan står fast vid sitt beslut att älska. Om hon skulle bli fördröjd av arbetet eller barnen måste hon tydligt försäkra honom om att när det väl blir dags att älska så kommer hon att vara beredd: ”Jag kommer att älska med dig. Du har ingen anledning att vara otålig eller tvivlande. Jag kommer inte att ändra mig”. Om mannen litar på det här, kan han i sin tur ge kvinnan det hon behöver.

2 Motverka olust genom att hålla fast vid ditt beslut. Du behöver inte bekymra dig med att känna för att älska. Det är bara en känslomässig idé. Kropparna ska älska med varandra. Om du tycker att du inte känner för det så ligger problemet hos den del av dig som känner eller inte känner för det, ditt ego som sätter sig på tvären. Låt istället kropparna ta över. De kommer att älska med varandra. Håll dig själv utanför så mycket du kan.

3 Motverka upphetsning genom att dämpa den. Ni måste båda vara närvarande. Undvik att försvinna bort i fantasier och erotiska bilder. Ni ska vara närvarande för varandra. Tillåt inget annat att komma emellan.

4 Motverka anklagelser genom att inte värdera. Anklaga inte varandra för att vara känslomässiga – det kommer bara att generera mer känslor. Var närvarande. Var där ni är, tillsammans i rummet. I nuet. Stå nakna en bit från varandra. Se på varandra. Värdera inte det du ser, tänk inte. Försök att inte hamna i prestationer. Börja med att acceptera din kropp – genom att vara din kropp, precis som den är. Med skavanker och allt. Titta efter den inre skönheten, och se den lysa igenom hans eller hennes kropp. Den finns där. Se den. Tala om att du ser den.

Kroppen tappar inte lusten för att älska. Kroppen njuter alltid av att älska, så länge som du med ditt kritiska sinne inte ställer dig i vägen.

Lektion D

Sju steg till bättre sex

När ni konsekvent älskar på det här sättet och verkligen håller er till det kommer ni att kunna älska under längre och längre stunder. Kvinnans slida kommer att bli mjukare, känsligare och mer mottaglig för nya njutningar.

1 Han ger till henne. Det är nu meningen att kvinnan ska förhålla sig mottaglig men passiv. Mannens uppgift är att behaga henne och få henne att ha det skönt, att ge till henne utan att hetsa upp sig själv. Han fokuserar bara på att egga henne. Det kommer att ge honom njutning – utan känslor. Han ska ge – och ge ännu mer.

2 Om erektionen försvinner. Mannen kan ha blivit så beroende av att fantisera att han inte kan få stånd om han inte gör det. Men erektionen är bara behövd inne i kvinnans slida. På det här stadiet behöver mannen ingen erektion. Han kan visa sin kärlek genom sina händer och sin mun.

3 Sammanför nu era kroppar och älska med varandra. Kom ihåg: inga fantasier.

4 Försvinn inte bort i tankar. Din målsättning är att vara medveten om njutningen i varje stund när ni älskar. Det är viktigt att du är fri från känslor när ni har samlag. Det betyder att vara närvarande i nuet men fri från minnen, från det förflutna.Var uppmärksam, tålmodig, ömsint och givande.

5 Han kommer ömt in i henne. Ingenting får forceras. Han måste komma in i henne långsamt. Om han inte har full erektion så kan hon hjälpa honom in. Väl inne kommer penisen att bli mer eller fullt erigerad.

6 Det finns inga givna sätt att röra sig på. Varje rörelse måste överlåtas åt kroppen själv, också om det innebär att den inte rör sig alls. Hon gör inget som hon har lärt sig av tidigare älskare eller tagit till sig från något hon läst eller sett. Orgasm ska inte betraktas som bra eller dåligt, nödvändigt eller onödigt. Orgasmen kommer när den kommer, helt naturligt.

7

Mannen strävar efter att hålla sig så högt uppe

i slidan som möjligt. Han har ingen brådska med att röra sig fram och tillbaka, upp och ner. Slidan är en elastisk hålighet, stram av spänningar och penisens huvud är till för att öppna den genom att absorbera stress och ackumulerade känslor. Mannen ska flera gånger föra sin penis från den ena slidväggen till den andra, med några sekunders uppehåll mellan varje gång. Penisens verkliga funktion är i första hand att befria kvinnans slida från de spänningar som sitter där.